Пълнен хляб със зеленчуци и сметанов сос с чесън

Необходими продукти:
1 кръгъл хляб/питка
тиквичка
патладжан
глава лук
стрък праз
морков
картоф
подходящ колбас или наденица по избор
За соса:
течна сметана
чесън
сол
черен пипер
магданоз или копър
Количествата на продуктите за плънката и соса са по ваша преценка, според личните ви вкусови предпочитания и големината на питката.
Начин на приготвяне:
Отрежете горната част на питката и внимателно издълбайте вътрешната част на хляба, за да се получи купа.
Нарежете тиквичката, патладжана, лука, праза, моркова, картофите и колбаса.
Изпържете всички продукти поотделно до готовност, след което ги смесете.
С получената плънка запълнете хлебната купа и залейте със соса, който сте направили от сметаната, намачкания чесън и подправките.
Затворете питката с отрязания капак и поставете да се пече в предварително загрята до 180 градуса фурна в продължение на около 20 минути.
Става невероятно вкусно!
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕНДЕ ЗА РЯЗАНЕ НА КАРТОФИ RAZ189
ХИП ПЮРЕ РАЗЛИЧНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
SPEICK МЕЛОС НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СМЕТАНА 100 г
ЧАЙ ФИЛТЪР РОЙБОС С ЯГОДИ И СМЕТАНА * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Какъв хляб да ядем – бял, пълнозърнест или с квас
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гриловани мариновани тиквички
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Намалете високата температура със суров картоф
Коментари към Пълнен хляб със зеленчуци и сметанов сос с чесън