Хрупкави хлебни рулца с рибена плънка и сос песто

Необходими продукти:
8 филии хляб (за сандвичи, квадратни)
8 парчета филе от риба по ваш избор
8 чаени лъжици сос песто
2 яйца
сол на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Изрежете корите на филиите хляб и прокарайте точилката леко по повърхността им. Намажете всяка с по 1 чаена лъжица сос песто и сложете по парче риба. Подсолете на вкус.
Поставете хляба с рибата върху найлоново фолио и навийте внимателно, оформяйки рула. Завържете с подходящ конец и приберете в камерата на хладилника за 15 минути.
Разбийте яйцата с вилица. Махнете фолиото от рулцата, потопете ги в яйцата и изпържете в нагорещено олио до златисто (може да използвате и фритюрник).
След това подредете в тава и поставете в предварително загрята до 180 градуса фурна за 10 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
ПРОМОСФД НУТРИШЪН ДИЕТИЧЕН СОС БАРБЕКЮ 460 г
БИОТЕЧ ZERO СОС 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Разядка от люти чушки с домати и чесън
- Рецепти за домашен хляб без месене (от бяло брашно и от пълнозърнесто със семена)
- Пилешки гърди с фурми
- Ягодово руло
- Царевичен хляб с ягодово сладко
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Кюфтета от хляб и коприва
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Чеснова майонеза със зехтин
Коментари към Хрупкави хлебни рулца с рибена плънка и сос песто