Рибено филе в бекон със зеленчуци
Необходими продукти:
3 парчета рибено филе по ваш избор
6 ивици бекон
4 супени лъжици зехтин
сол и смлян черен пипер на вкус
зеленчуци по избор (чушки, тиквички и други)
Начин на приготвяне:
Включете фурната да загрява при 200 градуса.
Подгответе си 3 парчета фолио (достатъчно големи, за да увиете филетата с бекона). Напръскайте със зехтин и сложете микс от избраните зеленчуци, които сте нарязали на парчета. Рибата подправете със сол и смлян черен пипер. Сложете по две парчета от бекона върху всяко парче филе, навийте на руло и поставете върху зеленчуците. Затворете фолиото, оформяйки "пакети", подредете ги в тава и изпечете ястието във фурната в продължение на 30-35 минути.
Към края на приготвянето може да развиете фолиото и да запечете рулата.
Поднесете с пресен хляб или макаронени изделия.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
ОСТРОВИТ МОРСКИ КОЛАГЕН 200 г
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РИБЕН КОЛАГЕН 300 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Подходящи подправки за морска риба в зависимост от начина й на приготвяне
- Подходящи подправки за речна риба в зависимост от начина й на приготвяне
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Пълнен шаран със сушени сини сливи и орехи
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Пълнени пилешки гърди в бекон
Коментари към Рибено филе в бекон със зеленчуци