Фасул с месо

Необходими продукти:
150-200 грама зрял фасул
500 грама месо (агнешко или говеждо)
2-3 глави лук
1-2 с. л. лютивка
7-8 стръка пресен магданоз
чубрица, джоджен, босилек - по 1-2 стръка
2-3 стъбла целина
сол и пюре от сини сливи на вкус
Начин на приготвяне:
Накиснете боба във вода и нека да престои една нощ. След това сложете в тенджера заедно с месото, нарязано на парчета, добавете 5-6 чаши студена вода и оставете на котлона да заври. Сменете водата и оставете да се вари до готовност, отстранявайки образувалата се пяна. В бульона прибавете нарязаните лук и целина. Когато месото се свари, извадете го от водата. Фасула намачкайте и овкусете с лютивката, сол, нарязан магданоз и останалите подправки.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Пикантно агнешко със спанак
- Киноа с черен боб
- Агнешко с артишок под хрупкава коричка
- Свалете кръвната захар с обикновен фасул
- Пастет от бял боб със сушени домати и чесън
- Кисело зеле с бели гъби и боб
- Агнешко на фурна в бяло вино с чесън
- Пилешко с боб и босилек
- Агнешко с бял боб и доматена запръжка
- Пълнени чушки с боб, гъби и пилешко
Коментари към Фасул с месо