Фасул с месо

Необходими продукти:
150-200 грама зрял фасул
500 грама месо (агнешко или говеждо)
2-3 глави лук
1-2 с. л. лютивка
7-8 стръка пресен магданоз
чубрица, джоджен, босилек - по 1-2 стръка
2-3 стъбла целина
сол и пюре от сини сливи на вкус
Начин на приготвяне:
Накиснете боба във вода и нека да престои една нощ. След това сложете в тенджера заедно с месото, нарязано на парчета, добавете 5-6 чаши студена вода и оставете на котлона да заври. Сменете водата и оставете да се вари до готовност, отстранявайки образувалата се пяна. В бульона прибавете нарязаните лук и целина. Когато месото се свари, извадете го от водата. Фасула намачкайте и овкусете с лютивката, сол, нарязан магданоз и останалите подправки.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г
ГЛИКОРАВНИН ПЛЮС капсули 425 мг * 40 МИРТА МЕДИКУС
ВИ-ШЕЙП ВИ-ШРЕД ТЕРМОГЕНЕН ФЕТ БЪРНЪР капсули * 150
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE ДЪЛБОКОХИДРАТИРАЩ КРЕМ С 24 ЧАСОВО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
СУИС ЕНЕРДЖИ ТАЙНАТА НА БАЛЕРИНАТА СТЪПКА 3 БАЛАНС капсули * 14
НовЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE КРЕМ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА С УСПОКОЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Печен боб с шунка
- Лобио - дип от червен боб и орехи
- Боб с наденица и кисело зеле
- Пикантни скариди с бял боб, домати и чесън
- Агнешко месо – състав, здравни ползи и вреди
- Боб на фурна с домати и спанак
- Пикантно агнешко със спанак
- Киноа с черен боб
- Агнешко с артишок под хрупкава коричка
Коментари към Фасул с месо