Фасул с месо

Необходими продукти:
150-200 грама зрял фасул
500 грама месо (агнешко или говеждо)
2-3 глави лук
1-2 с. л. лютивка
7-8 стръка пресен магданоз
чубрица, джоджен, босилек - по 1-2 стръка
2-3 стъбла целина
сол и пюре от сини сливи на вкус
Начин на приготвяне:
Накиснете боба във вода и нека да престои една нощ. След това сложете в тенджера заедно с месото, нарязано на парчета, добавете 5-6 чаши студена вода и оставете на котлона да заври. Сменете водата и оставете да се вари до готовност, отстранявайки образувалата се пяна. В бульона прибавете нарязаните лук и целина. Когато месото се свари, извадете го от водата. Фасула намачкайте и овкусете с лютивката, сол, нарязан магданоз и останалите подправки.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE КРЕМ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА С УСПОКОЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
ЛИНДА РЕН ДИЕТ КАРБОБЛОК БЯЛ БОБ капсули * 60
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
АУРА ХЕРБАЛС ОФОРМЕН СИЛУЕТ тинктура 200 мл
НовБИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Агнешко месо – състав, здравни ползи и вреди
- Рецепти за агнешко на скара
- Рецепти за бобена яхния
- Печен агнешки бут с бяло вино и подправки
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Бобови култури
- Запечен боб с наденица и чесън
- Агнешко с бял боб и доматена запръжка
- Гергьовденски гювеч от агнешко с арпаджик
Коментари към Фасул с месо