Боб с наденица и кисело зеле

Необходими продукти:
- 1/2 кисела зелка
- 400 грама сварен боб
- 1 супена лъжица свинска мас
- 400 грама сурова наденица
- 1 чаена лъжичка червен пипер
- черен пипер на вкус
- 1 чаена чаша зелева чорба
Начин на приготвяне:
В тенджера сложете маста, сгорещете я и изпържете наденицата, предварително нарязана на кръгчета. След 3-4 минути прибавете боба, подправете с черен и червен пипер.
Нарежете зелето ситно, прибавете го в съда, налейте чорбата и оставете да къкри на слаб огън за 30 минути. Разсипете порции и поднесете ястието топло, гарнирано с люти чушки по желание.
Добър апетит!
Източник: www.hormonesbalance.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА НАДЕНИЧКИ
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE КРЕМ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА С УСПОКОЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
ЛИНДА РЕН ДИЕТ КАРБОБЛОК БЯЛ БОБ капсули * 60
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
АУРА ХЕРБАЛС ОФОРМЕН СИЛУЕТ тинктура 200 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Запечен боб с наденица и чесън
- Боб с доматено пюре и чесън
- Бобена разядка със сметана, чесън и розмарин
- Боб с пилешко месо
- Запечен ориз с наденици и бекон
- Пилешка супа с боб и картофи
- Сок от кисело зеле (зелева чорба) – ползи и вреди
- Киноа с черен боб
- Задушено кисело зеле с лук и бекон
Коментари към Боб с наденица и кисело зеле