Боб с наденица и кисело зеле
Необходими продукти:
- 1/2 кисела зелка
- 400 грама сварен боб
- 1 супена лъжица свинска мас
- 400 грама сурова наденица
- 1 чаена лъжичка червен пипер
- черен пипер на вкус
- 1 чаена чаша зелева чорба
Начин на приготвяне:
В тенджера сложете маста, сгорещете я и изпържете наденицата, предварително нарязана на кръгчета. След 3-4 минути прибавете боба, подправете с черен и червен пипер.
Нарежете зелето ситно, прибавете го в съда, налейте чорбата и оставете да къкри на слаб огън за 30 минути. Разсипете порции и поднесете ястието топло, гарнирано с люти чушки по желание.
Добър апетит!
Източник: www.hormonesbalance.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА НАДЕНИЧКИ
ВИ-ШЕЙП ВИ-ШРЕД ТЕРМОГЕНЕН ФЕТ БЪРНЪР капсули * 150
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН БОБ И ЗАЕШКО 220 г 6853
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Киноа с черен боб
- Задушено кисело зеле с лук и бекон
- Свалете кръвната захар с обикновен фасул
- Пастет от бял боб със сушени домати и чесън
- Кисело зеле с бели гъби и боб
- Прасенца от маслено тесто с пълнеж
- Гювеч със зеленчуци, наденица и вино
- Печени наденички с хляб и боровинки
- Пилешко с боб и босилек
Коментари към Боб с наденица и кисело зеле