Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Печени наденички със задушено кисело зеле

Печени наденички със задушено кисело зеле

Печени наденички със задушено кисело зеле - изображение

Необходими продукти:

  • 4 наденички
  • 500 грама кисело зеле
  • 60 грама сланина
  • 1 глава лук
  • 250 грама говежди бульон
  • краве масло
  • 1 скилидка чесън
  • 1 дафинов лист
  • щипка зърна кимион
  • щипка захар
  • сол
  • черен пипер

 

Начин на приготвяне:

Нарежете на малки кубчета лука и сланината. Изпържете ги в олио заедно със скилидката чесън и в края на приготвянето сложете щипка захар.

Налейте бульона, добавете дафиновия лист, кимиона, сол и черен пипер на вкус.

След това изсипете предварително измитото кисело зеле и нека всичко се задушава на слаб огън в продължение на час.

Изпечете наденичките на скара или във фурната. Поднесете ги с готовото кисело зеле.

Да ви е вкусно!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: avstrija.at

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЛюбопитноНовиниЗдравни съветиДиетиСнимкиБотаника