Салата от кисело зеле с моркови, магданоз и сусамово масло

Необходими продукти:
- 250 грама нарязано кисело зеле
- 2 обелени и настъргани моркова
- няколко стръка пресен магданоз
- кимион на зърна според вкуса
- сок от половин лимон
- сусамово масло
Начин на приготвяне:
В купа сложете зелето, добавете морковите, нарязания ситно магданоз и подправете с кимион на зърна. Овкусете с лимонов сок и сусамово масло, разбъркайте и охладете салатата за час. Поднесете с питие по избор.
Наздраве и добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: whatlenalikes.es
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Сок от кисело зеле (зелева чорба) – ползи и вреди
- Как да приготвим ферментирали зеленчуци и защо да ги консумираме
- Зелева салата с моркови и червен лук (Куртидо)
- Салата от прясно зеле с шунка, царевица и крутони
- Салата от червено зеле, моркови и мента
- Салата от мариновани зелени домати и кисело зеле с грах и лук
- Салата от зеле и моркови
- Салата от зеле с краставици и царевица
- Кисело зеле (ферментирало зеле) - полезни свойства и противопоказания
- Здрави и красиви с Деси: Пробиотична салата
Коментари към Салата от кисело зеле с моркови, магданоз и сусамово масло