Тръбички от лаваш със сирене, маслини и шунка

Необходими продукти
По принцип може да използвате всичко, което обичате или което се намира в хладилника ви. Количествата също определете сами според предпочитанията си и желания брой порции.
Предлагаме следния вариант:
4 листа готов хляб лаваш
50 грама сирене или кашкавал по ваш вкус
200 грама шунка (или предпочитан колбас)
2 големи домата
маслини
2 яйца
1 скилидка чесън
1 супена лъжица растителна мазнина
пресен магданоз
сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете на ситно шунката и доматите, маслините на парченца, магданоза накълцайте, чесъна намачкайте с помощта на преса, а кашкавала/сиренето настържете на едро ренде. Смесете всички продукти, сложете жълтъците на яйцата, сол и пипер на вкус.
Нарежете четирите листа на еднакви триъгълници и сложете върху всеки от тях по малко от получената плънка. Навийте тръбички, като намажете краищата на тестото с леко разбитите белтъци. След това изпържете до златисто от двете страни в нагорещеното олио. Готовото предястие сложете върху хартиени салфетки, за да се отцеди излишната мазнина.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ХОЛЕСТЕНОРМ 50 мл
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 1.0 АБАНОСОВО ЧЕРЕН
МАГНАЛАБС КАРДИОТОН капсули * 30
ХЕРПЕЗАЛ таблетки * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Костилките от маслини прочистват червата
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Бързи питки без месене
Коментари към Тръбички от лаваш със сирене, маслини и шунка