Торта от макарони със спанак, сирене и пармезан
Необходими продукти:
- 3 чаени чаши макарони
- 2 чаени чаши спанак
- 4 яйца, разбити
- 1 чаена чаша натрошено сирене
- 200 грама кисело мляко
- 80 грама настърган пармезан
Начин на приготвяне:
Сварете макароните и ги прецедете. Сложете ги в купа и прибавете спанака, нарязан ситно. Разбъркайте и подправете със сол, черен пипер, натрошено сирене. Залейте със смес от разбити яйца и кисело мляко.
Застелете форма за торта с лист пергамент, пресипете сместа, поръсете с кашкавал и загрейте фурната на 180 градуса. Запечете за 30 минути, охладете и разрежете.
Поднесете и се насладете на вкуса.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.lavenderandlovage.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
Безплатна доставка за България!ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Орзо с пилешко и спанак
- Паста орзо със зеленчуци
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Паста орзо със скариди и тиквички
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Макаронена запеканка с шунка, царевица и кашкавал
Коментари към Торта от макарони със спанак, сирене и пармезан