Солени мини кроасани със сирене и кашкавал
Необходими продукти:
- 150 грама масло
- едно разбито яйце
- 150 грама кашкавал
- сол на вкус
- 100 грама сирене
- 400 грама кисело мляко
- 1 чаена лъжичка сода бикарбонат
- 700 грама брашно
Начин на приготвяне:
В купа настържете сиренето, кашкавала и нарежете маслото на парченца. Прибавете киселото мляко, смесено със содата, солта и яйцето.
Пресейте брашното, комбинирайте с първата смес и направете тесто. Охладете го за час, разделете на части, разточете кори и нарежете във формата на триъгълници.
Оформете като навивате от краищата към средата им. Загрейте фурната на 180 градуса, застелете тава с лист пергамент, наредете и изпечете до златисто. Поднесете кроасанчетата топли.
Добър апетит!
Източник: www.homecookingadventure.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Тутманик
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Козето сирене – особено полезна храна
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Рецепти за сирене пане
Коментари към Солени мини кроасани със сирене и кашкавал