Сиренова супа с моркови

Необходими продукти:
4 моркова
зелен лук
2 парчета топено сирене
0,5 ч. заквасена сметана
магданоз
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете морковите на сламки (или ги настържете), сварете ги и запържете. Сложете 2 литра вода или бульон да заври и добавете топеното сирене (нарязано на ситно или настъргано). Варете в продължение на 3 минути, бъркайки непрекъснато.
Лука и магданоза нарежете на много ситно и залейте със сиреновата смес. Посолете, подправете с пипер, поднесете със сметана. Ако желаете, може да добавите бекон или пушено месо.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
УРЕД ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СУПИ 1,6 л PETRA
Безплатна доставка за България!ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ФЛОРАДИКС МУЛТИВИТАМИН сироп 250 мл SALUS HAUS
СОУ СИМПЪЛ ОЛИО ЗА ШОКОЛАДОВ ТЕН 250 мл
ХИП ПЮРЕ ФИНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ПУЕШКО МЕСО 220 г
ПЕДИАКИД ЖЕЛЯЗО + ВИТАМИН B сироп 125 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Супи от мляко и млечни продукти
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Див морков
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Мариновано овче сирене с босилек
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Морковите като средство за отслабване - за и против
- Тутманик
Коментари към Сиренова супа с моркови