Сиренова супа с моркови

Необходими продукти:
4 моркова
зелен лук
2 парчета топено сирене
0,5 ч. заквасена сметана
магданоз
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете морковите на сламки (или ги настържете), сварете ги и запържете. Сложете 2 литра вода или бульон да заври и добавете топеното сирене (нарязано на ситно или настъргано). Варете в продължение на 3 минути, бъркайки непрекъснато.
Лука и магданоза нарежете на много ситно и залейте със сиреновата смес. Посолете, подправете с пипер, поднесете със сметана. Ако желаете, може да добавите бекон или пушено месо.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
УРЕД ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СУПИ 1,6 л PETRA
Безплатна доставка за България!ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ХАЯ ЛАБС ХРАНИТЕЛНО БАЗИРАНИ ЖЕНСКИ МУЛТИВИТАМИНИ таблетки * 60
СОУ СИМПЪЛ ОЛИО ЗА ШОКОЛАДОВ ТЕН 250 мл
КАРОТЕН PROTECT & TAN СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО СПРЕЙ ЗА ТЕН SPF20 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Супи от мляко и млечни продукти
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Супа от леща със спанак
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Как се прави сирене по шопски – класическа рецепта и варианти с наденица и колбас
- Запечено козе сирене с мед и орехи
- Млечен мус с козе сирене и сладко от дюли
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
Коментари към Сиренова супа с моркови