Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Свинско с ябълки и горчица

Свинско с ябълки и горчица

от 26 ное 2012г.
Свинско с ябълки и горчица - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

2 парчета свинско филе

1 зелена ябълка

1 глава лук

1 ч. л. дижонска горчица

сол, чесън на прах и смлян черен пипер - на вкус

1/4 ч. л. сушена мащерка

За маринатата:

2 с. л. зехтин

сок от 1 лимон

2 скилидки чесън

1 ч. л. мащерка

Начин на приготвяне:

Измийте и подсушете месото. Разрежете на половина по дължина всяко от парчетата филе, оставяйки по около 1 см в краищата неразрязан. Пригответе маринатата, смесвайки всички продукти за нея. След това намажете свинското със сместа, сложете го в дълбока купа и го залейте с останалата марината. Оставете на стайна температура за 3 часа.

Обелете лука, нарежете на полукръгчета и го запържете в зехтин, докато омекне. Прибавете сол, черен пипер, горчицата и мащерката. Разбъркайте всичко добре и напълнете получените джобчета на месото със сместа. Затворете краищата с помощта на клечки за зъби. Изпържете от двете страни в добре загрята мазнина. След това, в същия съд изпържете и ябълката, нарязана на тънки парчета за около 20 секунди от всяка страна.

Готовото месо се поставя в чиния и отгоре се нареждат резените ябълка. Може да сервирате.

 

Още по темата:
  • Задушени свински хапки с лимон и вино Задушени свински хапки с лимон и вино
  • Свинска супа с ориз Свинска супа с ориз
  • Печен свински бут с чесън и лимон Печен свински бут с чесън и лимон
  • Шишчета от свински черен дроб с лук и домати на фурна Шишчета от свински черен дроб с лук и домати на фурна
5.0/5 2 оценки

Коментари към Свинско с ябълки и горчица

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Свинско с ябълки и горчица
    www.framar.bg 
    на 26 June 2025 в 02:54
    Коментирайте "Свинско с ябълки и горчица"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
  • Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
  • Свински пържоли с пресни картофи на фурна
  • Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
  • Свинско с домати и лук на фурна
  • Свински пържоли с гъби в сметанов сос
  • Свинско бон филе с гъби
  • Пържено свинско със стар лук
  • Хапки от свинско месо (Чичарон)
  • Свинско с гъби в сметана
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2100 дни, 11 часа и 7 мин.

Интересни рецепти с ананас (сладки и солени)?

преди 2213 дни, 15 часа и 18 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Безплатна консултация за деца с витилиго - Габрово, юли, 2025 година

преди 3 часа и 46 мин.

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 12 дни, 10 часа и 37 мин.

Психотест за оръжие в България: Какво представлява и формалност ли е?

преди 12 дни, 17 часа и 38 мин.

Фармацевтични дни на кариерата - 21 юни, 2025 година - НДК

преди 16 дни, 9 часа и 56 мин.
Всички

АНКЕТА

Готови ли сте у дома да полагате грижа за болен роднина?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

АРОНИЯ НА ПРАХ 100 г ЗДРАВНИЦА

АБОФАРМА МАГНЕФОРС ЛИКУИД 2500 мг СТИК с вкус на портокал * 10+2

СУВАРТАР H таблетки 160 мг / 25 мг * 28

СУВАРТАР Н таблетки 160 мг/ 12.5 мг * 28

КАСИС НА ПРАХ 100 г ЗДРАВНИЦА

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ФЕЛОРАН ФОРТЕ гел 5 % 40 г СОФАРМА

Коментар на: Емануил от 25 юни 2025г. в 16:35:32

ПУЛМИКОРТ суспензия за небулайзер 0.25 мг / мл 2 мл * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 25 юни 2025г. в 16:22:06

ФУНГОЛОН капсули 150 мг * 4 ТЕВА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 25 юни 2025г. в 16:02:34

ПУЛМИКОРТ суспензия за небулайзер 0.25 мг / мл 2 мл * 20

Коментар на: Деси Стоянова от 25 юни 2025г. в 15:16:07

ФУНГОЛОН капсули 150 мг * 4 ТЕВА

Коментар на: Diana Vasileva от 25 юни 2025г. в 15:03:54
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival