Свинско с къри по тайландски

Необходими продукти:
- 1 и 1/4 чаени чаши пилешки бульон
- 1 консерва кокосово мляко
- 1 лук, тънко нарязан
- 1 червена чушка, почистена и нарязана на кубчета
- 1 пакет гъби, нарязани на четвъртинки
- 2 супени лъжици червена къри паста
- 3 супени лъжици зехтин
- 500-800 грама свински бут, нарязан на кубчета
- 1 супена лъжица кошер сол
- 1/2 чаена лъжичка черен пипер
- 1 чаена чаша кориандър, наситнен
Начин на приготвяне:
Изсипете в уред за бавно готвене пилешкия бульон, кокосовото мляко, лука, чушката, гъбите и къри пастата.
Загрейте зехтина в тиган. Овкусете свинското месо със сол и черен пипер и го запържете на партиди до покафеняване. Прехвърлете запърженото месо в уреда за бавно готвене.
Изсипете останалата 1/2 чаша пилешки бульон в тигана, разбъркайте, за да почистите останалите парченца от пърженето на месото. Изсипете течността в уреда за бавно готвене, покрийте и гответе на силен огън до готовност (около 5 часа).
Премахнете с решетъчна лъжица отделилата се мазнина по време на готвене на повърхността на ястието и сервирайте. Поръсете яхнията с пресен кориандър и сервирайте с гарнитура от варен ориз по желание.
Приятен апетит!
myrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОДИДАЙНАМИКС СЛИМВАНС капсули * 120 GNC
ВИТАУЪРЛД ЕКСТРАКТ ОТ ЛИСТА НА КЪРИ С ЖЕЛЯЗО И ВИТАМИН C капсули * 90
АРОМАНДИСЕ ЯПОНСКИ КЪРИ СОС 90 г
АРОМАНДИСЕ СОС ТАЙ С КЪРИ 90 г
НУРС БИЛКОВ ПЕТМЕЗ С РОЖКОВ 400 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Шишчета от свински черен дроб с лук и домати на фурна
- Къри, Дърво къри
- Маринована свинска пържола
- Свински пържоли с билков сос на тиган
- Свински пържоли с гъби и сос Уорчестър
- Пържено свинско с мащерка и домати
- Печено свинско със сос от череши и вино
- Свинско в бира със сусамово масло
- Задушено свинско с лук, джинджифил и горчица
- Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън
Коментари към Свинско с къри по тайландски