Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Свинско с авокадо, кашкавал и лук

Свинско с авокадо, кашкавал и лук

Свинско с авокадо, кашкавал и лук - изображение

Необходими продукти:

  • свинско месо
  • авокадо
  • кашкавал
  • кромид лук
  • сол и черен пипер

*Количествата на продуктите определете според желания брой порции и предпочитанията си.


Начин на приготвяне:

Измийте, подсушете и нарежете свинското на парчета, дебели 2 сантиметра. Лука обелете и превърнете в тънки шайби. Авокадото също обелете и нарежете на едри ленти.

Овкусете месото с черен пипер, подсолете и подредете в намазнена тава. Върху всяко парче сложете кръгчета лук и резени авокадо. Покрийте с едро настърган кашкавал.

Изпечете свинското до готовност във фурната на 180 градуса.


Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vkussovet.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиНовиниХрани и ястияЛюбопитноЛайфстайлАнкети