Свинско месо в кашкавалена панировка
Необходими продукти:
500 грама свинско месо
150 грама кашкавал
100 грама галета
брашно за овалване
2 яйца
подправки на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на парчета, които начукайте добре.

Оваляйте ги в брашно.

Потопете в разбитите яйца.

След това в смес от галетата и кашкавала.

Изпържете в нагорещено олио до образуването на златиста коричка от двете страни.

Поднесете месото горещо.

Добър апетит!
Снимки: povar.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Свинско с домати и лук на фурна
- Свинско с гъби в сметана
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Месо от дива свиня – хранителен състав и ползи за здравето
- Пържено свинско със стар лук
- Рецепти за свинска пача чорба
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
Коментари към Свинско месо в кашкавалена панировка