Свинско месо в кашкавалена панировка

Необходими продукти:
500 грама свинско месо
150 грама кашкавал
100 грама галета
брашно за овалване
2 яйца
подправки на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на парчета, които начукайте добре.
Оваляйте ги в брашно.
Потопете в разбитите яйца.
След това в смес от галетата и кашкавала.
Изпържете в нагорещено олио до образуването на златиста коричка от двете страни.
Поднесете месото горещо.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свинско с домати и лук на фурна
- Печен свински бут с медена глазура
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свинско с лапад, ориз и гъби
- Свинско бон филе в бутер тесто с шунка, лук и кашкавал
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско бонфиле със сос от горчица и кленов сироп
- Пържено свинско със стар лук
- Свинско с гъби в гювеч
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
Коментари към Свинско месо в кашкавалена панировка