Свинско месо в кашкавалена панировка
Необходими продукти:
500 грама свинско месо
150 грама кашкавал
100 грама галета
брашно за овалване
2 яйца
подправки на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на парчета, които начукайте добре.
Оваляйте ги в брашно.
Потопете в разбитите яйца.
След това в смес от галетата и кашкавала.
Изпържете в нагорещено олио до образуването на златиста коричка от двете страни.
Поднесете месото горещо.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Шишчета от свински черен дроб с лук и домати на фурна
- Маринована свинска пържола
- Свински пържоли с билков сос на тиган
- Свински пържоли с гъби и сос Уорчестър
- Пържено свинско с мащерка и домати
- Печено свинско със сос от череши и вино
- Свинско в бира със сусамово масло
- Задушено свинско с лук, джинджифил и горчица
- Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
Коментари към Свинско месо в кашкавалена панировка