Свинско в соева марината с плодово пюре и чесън

Необходими продукти:
600 грама свинско филе
150 грама соев сос
1 чаена лъжица захар
3 скилидки чесън
2 зелени ябълки
1 круша
лют червен пипер на вкус
сол
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете и нарежете месото на кубчета. Направете пюре от плодовете. Налейте соевия сос в купа, прибавете към него чесъна, захарта, солта, пюрето от ябълките и крушите, пипера. Разбъркайте всичко добре. Сложете парчетата месо в соевата марината и оставете да се овкусят в продължение на 1 - 1,5 часа. След това изпържете свинското на силен огън до пълна готовност, разбърквайки непрекъснато.
Може да поднесете месото, поръсено със сусам, а за гарнитура да предложите сварен ориз.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско с домати и лук на фурна
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Печен свински бут с медена глазура
- Панирани свински пържоли с корнфлейкс
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
- Задушено свинско със зеленчуци в сметана
- Свински пържоли с мед, соев сос и чесън
- Свинско с лапад, ориз и гъби
Коментари към Свинско в соева марината с плодово пюре и чесън