Свинско в бира със сусамово масло

Необходими продукти:
250 грама свинско месо
500 милилитра светла бира
100 грама стъбла магданоз
1 чаена лъжица сусамово масло
2 зрънца карамфил
лют пипер на върха на ножа
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете свинското на малки парчета, магданоза - на едро, сложете ги в гювече и налейте бирата. Добавете сусамовото масло, подправките и поставете ястието във фурната на средна температура. Приготвя се в продължение на около 50 минути.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Свинско с домати и лук на фурна
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско бон филе с гъби
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Пържено свинско със стар лук
- Свинско бон филе в бутер тесто с шунка, лук и кашкавал
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
Коментари към Свинско в бира със сусамово масло