Свинско в бира със сусамово масло

Необходими продукти:
250 грама свинско месо
500 милилитра светла бира
100 грама стъбла магданоз
1 чаена лъжица сусамово масло
2 зрънца карамфил
лют пипер на върха на ножа
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете свинското на малки парчета, магданоза - на едро, сложете ги в гювече и налейте бирата. Добавете сусамовото масло, подправките и поставете ястието във фурната на средна температура. Приготвя се в продължение на около 50 минути.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Шишчета от свински черен дроб с лук и домати на фурна
- Маринована свинска пържола
- Свински пържоли с билков сос на тиган
- Свински пържоли с гъби и сос Уорчестър
- Пържено свинско с мащерка и домати
- Печено свинско със сос от череши и вино
- Задушено свинско с лук, джинджифил и горчица
- Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
- Свински пържоли с грах и червена чушка
Коментари към Свинско в бира със сусамово масло