Свинско в бира със сусамово масло

Необходими продукти:
250 грама свинско месо
500 милилитра светла бира
100 грама стъбла магданоз
1 чаена лъжица сусамово масло
2 зрънца карамфил
лют пипер на върха на ножа
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете свинското на малки парчета, магданоза - на едро, сложете ги в гювече и налейте бирата. Добавете сусамовото масло, подправките и поставете ястието във фурната на средна температура. Приготвя се в продължение на около 50 минути.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свинско бонфиле със сос от горчица и кленов сироп
- Свинско с домати и лук на фурна
- Свинско с гъби в сметана
- Свинска супа с ориз
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
- Свинско със сметана и диви гъби
- Пържено свинско със стар лук
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
Коментари към Свинско в бира със сусамово масло