Свински пържоли с топено сирене, увити в бекон
Необходими продукти:
- 4 големи свински пържоли, без кост
- 230 грама топено сирене със стайна температура
- 8 резена бекон
- чесън на прах
- лук на прах
- сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
- Поставете пържолите между два пласта найлоново фолио и ги изтънете с чук за месо до дебелина 6-7 милиметра.
- Подправете ги със сол, черен пипер, лук и чесън.
- Разпределете по 1/4 топено сирене в центъра на всяка една от тях и ги завийте на руло.
- Увийте по 2 резена бекон около всяко свинско руло и закрепете краищата с клечки за зъби.
- Прехвърлете ги в подмазана тавичка, покрийте с алуминиево фолио и печете в предварително загрята до 200 градуса фурна за около 30-40 минути.
- Отстранете фолиото и печете още 10-15 минути, докато беконът стане златисто кафяв.
- Поднесете пържолите топли с картофено пюре, задушени зеленчуци или друга гарнитура по избор.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свинско с домати и лук на фурна
- Пържено свинско със стар лук
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Пилешко филе с мед и лимон
- Свинско с кисело зеле и картофи
- Свински пържоли с билков сос на тиган
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
Коментари към Свински пържоли с топено сирене, увити в бекон