Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Свински пържоли с топено сирене, увити в бекон

Свински пържоли с топено сирене, увити в бекон

от 23 фев 2016г.
Свински пържоли с топено сирене, увити в бекон - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 4 големи свински пържоли, без кост
  • 230 грама топено сирене със стайна температура
  • 8 резена бекон
  • чесън на прах
  • лук на прах
  • сол и черен пипер

Начин на приготвяне:

  • Поставете пържолите между два пласта найлоново фолио и ги изтънете с чук за месо до дебелина 6-7 милиметра.
  • Подправете ги със сол, черен пипер, лук и чесън.
  • Разпределете по 1/4 топено сирене в центъра на всяка една от тях и ги завийте на руло.
  • Увийте по 2 резена бекон около всяко свинско руло и закрепете краищата с клечки за зъби.
  • Прехвърлете ги в подмазана тавичка, покрийте с алуминиево фолио и печете в предварително загрята до 200 градуса фурна за около 30-40 минути.
  • Отстранете фолиото и печете още 10-15 минути, докато беконът стане златисто кафяв.
  • Поднесете пържолите топли с картофено пюре, задушени зеленчуци или друга гарнитура по избор.

Приятен апетит!

Още по темата:
  • Медени пържоли в маскарпоне сос Медени пържоли в маскарпоне сос
  • Хрупкави пържоли с масло на фурна Хрупкави пържоли с масло на фурна
  • Пица на плоча с пържола Пица на плоча с пържола
  • Макарони със свинско и моцарела Макарони със свинско и моцарела
3.0/5 2 оценки

Коментари към Свински пържоли с топено сирене, увити в бекон

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Свински пържоли с топено сирене, увити в бекон
    www.framar.bg 
    на 18 August 2025 в 22:12
    Коментирайте "Свински пържоли с топено сирене, увити в бекон"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
  • Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
  • Свинско с домати и лук на фурна
  • Свинско бон филе с гъби
  • Свински пържоли с гъби в сметанов сос
  • Пържено свинско със стар лук
  • Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
  • Свинско бон филе в бутер тесто с шунка, лук и кашкавал
  • Пилешко филе с мед и лимон
  • Панирани пилешки пържоли от бут с бяло вино
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Все по-малко американци пият алкохол, все повече го смятат за вреденВсе по-малко американци пият алкохол, все повече го смятат за вреден

Все по-малко американци пият алкохол, все повече го смятат за вреден

от 18 авг 2025г.Прочети повече
При кръвно над 130 – лечение и спиране на алкохолаПри кръвно над 130 – лечение и спиране на алкохола

При кръвно над 130 – лечение и спиране на алкохола

от 18 авг 2025г.Прочети повече
Диета с ниско остатъчно съдържаниеДиета с ниско остатъчно съдържание

Диета с ниско остатъчно съдържание

от 18 авг 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 33 дни, 8 часа и 54 мин.

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 38 дни, 12 часа и 16 мин.
Всички

АНКЕТА

Как се спасявате от летните жеги?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ДУРЕКС ОВЛАЖНЯВАЩ ГЕЛ REAL FEEL 50 мл

АНАНТРА ФИМЕЙЛ ЗА ЖЕНИ таблетки * 14

АРТРОАКТАЛ тинктура 100 мл

ДОКТОР УАКДЕС КАНЧНАР ГУГУЛ капсули * 60

ТЕНА ИЗМИВАЩА ПЯНА 3 в 1 БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ 400 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

САМ - Е НАТУРАЛ таблетки 400 мг * 20 ХЕРБАМЕДИКА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 18:16:45

КОЛОН КЛИЙНЪР ПЛЮС 449 мг капсули * 60 БИОТИКА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 18:16:02

САМ - Е НАТУРАЛ таблетки 400 мг * 20 ХЕРБАМЕДИКА

Коментар на: Ани от 18 авг 2025г. в 17:39:06

КОЛОН КЛИЙНЪР ПЛЮС 449 мг капсули * 60 БИОТИКА

Коментар на: Лия от 18 авг 2025г. в 17:27:12

СТАФИСАГРИА D6 пилули 10 гр.

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 15:56:30
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival