Свински пържоли с гъби и сос Уорчестър
Свинските пържоли са сред най-популярните ястия и несъмнено всеки има любима рецепта. Тук ви предлагаме една нова идея - с гъби, сос Уорчестър и чесън. Надяваме се и тя да стане сред любимите ви. Съставките са за 4 порции, а приготвянето ще ви отнеме само 30 минути.
Необходими продукти
- 4 свински пържоли
- 2 чаени чаши гъби, нарязани на тънко
- 1 глава лук, нарязана на ситно
- 1/4 чаена чаша сос Уорчестър
- 4 супени лъжици смлени скилидки чесън
Начин на приготвяне
В малка купа разбъркайте чесъна на прах, солта и пипера. Оваляйте свинските пържоли в тази смес, а след това и в смлените скилидки чесън.
Изсипете соса Уорчестър в средно загрят котлон и прибавете 1/4 чаена чаша вода. Сложете вътре свинските пържоли и гответе 10 минути.
Обърнете пържолите и излейте още 1/4 чаена чаша вода. Изсипете лука и гъбите и разбъркайте. Гответе още около 10 минути, докато гъбите и лука поомекнат.
Поднесете готовите пържоли, докато са топли. Може да сервирате ориз за гарнитура. Приятен апетит!
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свинско с домати и лук на фурна
- Рецепти за свинска пача чорба
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Пържено свинско със стар лук
- Свински врат с дюли и червено вино
- Свински пържоли с карамелизиран лук
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
Коментари към Свински пържоли с гъби и сос Уорчестър