Свински пържоли с гъби и сос Уорчестър

Свинските пържоли са сред най-популярните ястия и несъмнено всеки има любима рецепта. Тук ви предлагаме една нова идея - с гъби, сос Уорчестър и чесън. Надяваме се и тя да стане сред любимите ви. Съставките са за 4 порции, а приготвянето ще ви отнеме само 30 минути.
Необходими продукти
- 4 свински пържоли
- 2 чаени чаши гъби, нарязани на тънко
- 1 глава лук, нарязана на ситно
- 1/4 чаена чаша сос Уорчестър
- 4 супени лъжици смлени скилидки чесън
Начин на приготвяне
В малка купа разбъркайте чесъна на прах, солта и пипера. Оваляйте свинските пържоли в тази смес, а след това и в смлените скилидки чесън.
Изсипете соса Уорчестър в средно загрят котлон и прибавете 1/4 чаена чаша вода. Сложете вътре свинските пържоли и гответе 10 минути.
Обърнете пържолите и излейте още 1/4 чаена чаша вода. Изсипете лука и гъбите и разбъркайте. Гответе още около 10 минути, докато гъбите и лука поомекнат.
Поднесете готовите пържоли, докато са топли. Може да сервирате ориз за гарнитура. Приятен апетит!
Източник: allrecipes.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Шишчета от свински черен дроб с лук и домати на фурна
- Маринована свинска пържола
- Свински пържоли с билков сос на тиган
- Пържено свинско с мащерка и домати
- Печено свинско със сос от череши и вино
- Свинско в бира със сусамово масло
- Задушено свинско с лук, джинджифил и горчица
- Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
- Свински пържоли с грах и червена чушка
Коментари към Свински пържоли с гъби и сос Уорчестър