Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Свински медальони с гъби, домати и чесън

Свински медальони с гъби, домати и чесън

Свински медальони с гъби, домати и чесън - изображение

Необходими продукти:

  • 500 грама свинско месо без кост
  • 200 грама печурки
  • 2 домата
  • 3 скилидки чесън
  • 1 супена лъжица лимонов сок
  • 1 супена лъжица олио
  • подправки

 

Начин на приготвяне:

Нарежете свинското на порции, начукайте ги добре и запечатайте от двете страни, докато се зачервят.

Доматите попарете, изплакнете под студена вода и обелете ципите им.

Печурките нарежете на плочки, които напръскайте с лимонов сок.

Нарежете доматите на неголеми парчета, смесете ги с гъбите, подправете и добавете счуканите чеснови скилидки.

Сгорещете фурната до 200 градуса.

Подредете месото върху лист фолио, върху всяка порция сложете от получената смес и затворете плътно с алуминиевия лист.

Пакетчетата сложете върху решетката на фурната и нека се пекат в продължение на 30 минути.

Поднесете ястието горещо.

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: 7dach.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияНовиниЛюбопитноАнкетиЛайфстайлСнимкиСъставкиДиетиБотаникаПсихологияПроизводителиИсторияЗдравни съветиКлинични пътекиАлт. медицина