Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Свински котлети на тиган с масло, кайсии и бира

Свински котлети на тиган с масло, кайсии и бира

от 29 авг 2017г.
Свински котлети на тиган с масло, кайсии и бира - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:


  • 3-4 свински котлета
  • 50 грама краве масло
  • сол, черен пипер, кимион според вкуса
  • 200 грама почистени кайсии
  • 80 милилитра бира
  • 1/2 чаена чаша брашно
  • няколко стръкчета пресен розмарин
  • един стрък пресен риган


Начин на приготвяне:


Подправете свинското със сол, черен пипер и кимион на вкус. Втрийте стръкчетата розмарин и риган в месото.

свински котлети с масло, кайсии и бира

Загрейте маслото в дълбок тиган, оваляйте котлетите в брашното и ги запържете от двете страни. Прибавете разполовените кайсии, разбъркайте и след 5 минути налейте бирата.

свински котлети с масло, кайсии и бира

Задушете ястието на слаб огън за 20 минути, премахнете капака и гответе още 5 минути. Разпределете порции и поднесете ястието топло, гарнирани със стръкче пресен розмарин.

свински котлети с масло, кайсии и бира

Бон Апети!

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: mykitcheninspain.blogspot.es

Още по темата:
  • Рецепти за свинска пача чорба Рецепти за свинска пача чорба
  • Свинска супа с ориз Свинска супа с ориз
  • Задушени свински хапки с лимон и вино Задушени свински хапки с лимон и вино
  • Печен свински бут с медена глазура Печен свински бут с медена глазура
5.0/5 1 оценка

Коментари към Свински котлети на тиган с масло, кайсии и бира

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Свински котлети на тиган с масло, кайсии и бира
    www.framar.bg 
    на 14 December 2025 в 22:46
    Коментирайте "Свински котлети на тиган с масло, кайсии и бира"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
  • Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
  • Свински пържоли с гъби в сметанов сос
  • Свинско с домати и лук на фурна
  • Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
  • Хапки от свинско месо (Чичарон)
  • Традиционна капама по бански
  • Месо от дива свиня – хранителен състав и ползи за здравето
  • Рецепти за свинска пача чорба
  • Свинско с кисело зеле и картофи
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Лечение на тромбоцитопенияЛечение на тромбоцитопения

Лечение на тромбоцитопения

от 12 дек 2025г.Прочети повече
AI инструмент определя с точност тежестта и вида на деменциятаAI инструмент определя с точност тежестта и вида на деменцията

AI инструмент определя с точност тежестта и вида на деменцията

от 12 дек 2025г.Прочети повече
Супергрип във Великобритания заразява хиляди хора ежедневноСупергрип във Великобритания заразява хиляди хора ежедневно

Супергрип във Великобритания заразява хиляди хора ежедневно

от 12 дек 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Да си поговорим честно за ПМС, хормоните и "онези дни"...

преди 4 дни, 9 часа и 46 мин.

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 44 дни, 11 часа и 42 мин.
Всички

АНКЕТА

Ще гласувате ли на предсрочните парламентарни избори?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

НИВЕА ПОДХРАНВАЩ БАЛСАМ ЗА УСТНИ МЕД РИПЕЪР 4.8 г

КЛЕЕВА ТИНКТУРА 30% 50 мл АПИОРГАНИК

ЕЛ КОМПРА ТРИБУЛУС капсули * 180

СПИРТ КАМФОРОВ 10% 100 мл. ГАЛЕН ФАРМА

ЛИДИЯ ФАРМА ТИНКТУРА ЖЕНСКА ГРИЖА 100 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ДХЦ КОНТИНУС табл. 90 мг. * 50

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 12 дек 2025г. в 17:13:47

ПРОФИЛАКТ ПРОТЕКТ капсули * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 12 дек 2025г. в 17:12:18

ПУЛМИКОРТ суспензия за небулайзер 0.25 мг / мл 2 мл * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 12 дек 2025г. в 17:10:32

ДХЦ КОНТИНУС табл. 90 мг. * 50

Коментар на: Гинка Николаева от 12 дек 2025г. в 16:51:10

ПРОФИЛАКТ ПРОТЕКТ капсули * 30

Коментар на: Д.А. от 12 дек 2025г. в 16:08:41
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival