Пълнени домати със свинско, лук и кашкавалена коричка
Необходими продукти:
10 средни по големина домата
300 грама свинско месо
1 глава лук
2 скилидки чесън
150 грама кашкавал
сол, червен пипер, черен пипер и индийско орехче на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте доматите, подсушете ги и отрежете горната им част (капачетата). С помощта на нож или лъжица издълбайте внимателно месестата част, която смелете.
Обелете лука и чесъна, нарежете ги ситно.
Накълцайте свинското на малки парчета, които изпържете до полуготовност заедно с лука, чесъна и доматеното пюре.
С тази смес напълнете доматите и поръсете с настърган кашкавал. Подредете в тава и изпечете във фурната при температура от 180 градуса за около 20-25 минути.
Добър апетит!
Снимка: vamvkusno.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СВИНСКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
БИОФИЧИНА ТОСКАНА СЕРУМ ЗА КОСА ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕ 60 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА ЯХНИЯ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ВЕГАВЕРО ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 120
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ВИТАЛ РЕЛАКС капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Свинско с домати и лук на фурна
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Рецепти за свинска пача чорба
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Домат
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Пържено свинско със стар лук
- Пилешко филе Капрезе
- Зеленчукова салата от зелени домати с моркови, чушки и чесън
Коментари към Пълнени домати със свинско, лук и кашкавалена коричка