Свински джобчета с плънка от боб и гъби

Необходими продукти:
- свинско месо
- печурки
- стар боб
- моркови
- майонеза
- подправки
Количествата са на вкус и в зависимост от броя порции, който желаете.
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на порции, начукайте го леко и подправете на вкус.
Печурките измийте, нарежете и изпържете.
Боба сварете за 40 минути, като преди това трябва да накиснете във вода за една нощ.
Настържете едро морковите.
Върху всяко парче свинско разпределете по малко от морковите, боба, печурките и полейте с майонеза.
Сгънете на две месото и подредете в тава.
Изпечете за 40 минути във фурната на средна температура.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: alimero.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
КАРБОСЛИМ капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
МИША TALKS НОЩНА ВЕГАН МАСКА ЗА ЛИЦЕ СКИН ФИТНЕС 10 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско с домати и лук на фурна
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Гарнитура от консервиран пържен боб с лук и кашкавал
- Запечен боб с наденица и чесън
- Чай от бобени шушулки при диабет
- Печен свински бут с медена глазура
- Панирани свински пържоли с корнфлейкс
- Боб с телешко, моркови и лук
Коментари към Свински джобчета с плънка от боб и гъби