Свински джобчета с плънка от боб и гъби

Необходими продукти:
- свинско месо
- печурки
- стар боб
- моркови
- майонеза
- подправки
Количествата са на вкус и в зависимост от броя порции, който желаете.
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на порции, начукайте го леко и подправете на вкус.
Печурките измийте, нарежете и изпържете.
Боба сварете за 40 минути, като преди това трябва да накиснете във вода за една нощ.
Настържете едро морковите.
Върху всяко парче свинско разпределете по малко от морковите, боба, печурките и полейте с майонеза.
Сгънете на две месото и подредете в тава.
Изпечете за 40 минути във фурната на средна температура.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: alimero.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
АУРА ХЕРБАЛС ОФОРМЕН СИЛУЕТ тинктура 200 мл
ПРОМОБИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
КАРБОСЛИМ капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Коя е най-евтината суперполезна храна?
- Свинско с домати и лук на фурна
- Свинско бон филе с гъби
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Пържено свинско със стар лук
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
Коментари към Свински джобчета с плънка от боб и гъби