Роле от пилешки гърди с аспержи
Необходими продукти:
- 1/2 чаена чаша майонеза
- 3 супени лъжици дижонска майонеза
- 1 лимон - сокът и кората
- 2 чаени лъжици сушен естрагон
- 1 чаена лъжица черен пипер
- 1/2 чаена лъжица сол
- 16 аспержи
- 4 пилешки гърди
- 4 резена сирене проволоне
- 1 чаена чаша панко галета
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 220 градуса.
В купа разбъркайте майонезата, горчицата, лимоновия сок и кора, естрагон, сол и пипер.
Аспержите почистете и затоплете в микровълнова за 2 минути.
Пилешките гърди сложете между два листа фолио за опаковане и с чук за пържоли начукайте, докато се изтъни филето около 1 сантиметър. По същия начин направете всички пилешки филета.
Върху всяка пържола сложете по 1 резен от сиренето, отгоре подредете 4 аспержи. Навийте на руло и поставете в тава. Намажете със соса от майонеза и поръсете с хлебните трохи, като ги притиснете в месото.
Изпечете за 25 минути.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ДЕТОКС КОМПЛЕКС капсули * 40
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ВИТАЛ КОНЦЕПТ ФРИЙ капсули * 90
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
СУОНСЪН АСПЕРЖИ капсули 400 мг * 60 SW1397
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Аспержи - състав, ползи и противопоказания
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Как да съхраним аспержите свежи за по-дълго?
Коментари към Роле от пилешки гърди с аспержи