Рибен пай с хрупкава коричка

Необходими продукти:
- 400 грама сушено филе от бяла риба по избор
- 2 връзки зелен лук
- 250 грама спанак
- 150 грама чедър
- 4 кори за баница
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса.
В купа сложете рибата и я полейте с гореща вода. Оставете да се накисне за известно време.
Нарежете пролетния лук и го сложете в голям тиган с огнеупорна дръжка. Налейте 1 лъжица олио, изпържете за 2 минути и добавете спанака отгоре, оставете го да се стопи и изключете котлона.
Добавете 100 милилитра вода от тази, в която сте накиснали рибата.
Филето отцедете и накъсайте на парченца, сложете ги в тигана.
Настържете отгоре по-голямата част от сиренето и подправете с черен пипер.
Покрийте с корите, като леко ги подпъхнете между стените на съда и плънката. Последната кора намачкайте, за да бъде по-ефектен паят.
Поръсете с останалото сирене, полейте с малко зехтин и изпечете за 15 минути.
delicious.com.au
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ДЖЕЙМИСЪН ОМЕГА БИОКОМПЛЕКС 3 - 6 - 9 капсули 1200 мг * 80
НИРВАНА СПА МОРСКИ КОЛАГЕН, ОБОГАТЕН С МАГНЕЗИЙ И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА сашета * 14
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Как да се грижите ефективно за златната си рибка
- Опушване на риба и месни продукти. Технологията
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Риба с чери домати, маслини и каперси
- Печена скумрия с чесън и магданоз
- Пържена скумрия
Коментари към Рибен пай с хрупкава коричка