Домашна подправка за риба и морски продукти

Необходими продукти:
2 супени лъжици смлян дафинов лист
2 супени лъжици смляна целина или семената й
1 супена лъжица суха горчица
1 супена лъжица сладък червен пипер
2 чаени лъжици смлян черен пипер
2 чаени лъжици смлян сух джинджифил
1/2 - 1 чаена лъжица смлян бахар
1 чаена лъжица червен пипер на люспи или 1/2 - 1 чаена лъжица кайенски пипер
1/2 чаена лъжица смлян бял пипер
1/2 чаена лъжица настъргано индийско орехче
1/2 чаена лъжица смлян кардамон
1/2 чаена лъжица смлян карамфил
1/4 чаена лъжица смляна канела
Начин на приготвяне:
Изсипете всички подправки в подходящ съд и разбъркайте, за да се смесят добре.
Ароматният микс е готов. Освен за риба и морски продукти, той е подходящ и за овкусяване на пилешки и други ястия.
Съхранявайте в плътно затворен съд на прохладно и сухо място.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ДЖЕЙМИСЪН ОМЕГА БИОКОМПЛЕКС 3 - 6 - 9 капсули 1200 мг * 80
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
НИРВАНА СПА МОРСКИ КОЛАГЕН, ОБОГАТЕН С МАГНЕЗИЙ И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА сашета * 14
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Калоферче
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Чубрица - балканска
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
Коментари към Домашна подправка за риба и морски продукти