Пържено сирене в тесто

Необходими продукти:
300-500 грама сирене
2 яйца
1/2 чаена чаша брашно
2 супени лъжици брашно
подправки по желание и на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на кубчета с дебелина около 1-1,5 сантиметра и дължина на страната 5-6 сантиметра.
Разбийте яйцата в подходящ съд, постепенно към тях прибавете брашното, водата, сложете и любими подправки, ако решите. Потопете парчетата сирене в полученото тесто и изпържете в нагорещено олио до образуването на златиста коричка.
Поднесете предястието горещо, може да допълните с любим сос.
Добър апетит!
Снимки: therumdiary.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Пилешки дробчета с лук
- Тутманик
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Хрупкави домашни солети
- Рецепти за сирене пане
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
Коментари към Пържено сирене в тесто