Пържено сирене в тесто
Необходими продукти:
300-500 грама сирене
2 яйца
1/2 чаена чаша брашно
2 супени лъжици брашно
подправки по желание и на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на кубчета с дебелина около 1-1,5 сантиметра и дължина на страната 5-6 сантиметра.
Разбийте яйцата в подходящ съд, постепенно към тях прибавете брашното, водата, сложете и любими подправки, ако решите. Потопете парчетата сирене в полученото тесто и изпържете в нагорещено олио до образуването на златиста коричка.
Поднесете предястието горещо, може да допълните с любим сос.
Добър апетит!
Снимки: therumdiary.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ 10 ЦВЯТА 85 г 6606020020
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ С БЛЕСТЯЩ ЕФЕКТ 5 ЦВЯТА 142 г 6606020021
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ FUNNY FACES 4 ЦВЯТА 116 г 6606020047
МИЛАН ИНСТРУМЕНТИ И ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ КУКИНГ ТАЙМ 8 ЦВЯТА 59 г 6606020048
МИЛАН ИНСТРУМЕНТИ И ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ ICE CREAM AND WAFFLES 6 ЦВЯТА 59 г 6606020049
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ 16 ЦВЯТА 30 г 6606020050
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Пилешки дробчета с лук
- Как се прави сирене по шопски – класическа рецепта и варианти с наденица и колбас
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Козето сирене – особено полезна храна
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
Коментари към Пържено сирене в тесто