Топъл сандвич на тиган с праскови, сирене крема и канела

Необходими продукти:
- 16 тънки филийки хляб
- 6-7 яйца
- 2-3 супени лъжици прясно мляко
- 2 чаени лъжички екстракт от ванилия
- 1 чаена лъжичка канела
- 3 праскови, нарязани на тънки филийки
- 230 грама сирене крема
- масло за тигана
За гарниране:
- праскови
- мед
- пудра захар
Начин на приготвяне:
- Разбийте яйцата в средно голяма купа и добавете прясното мляко, ваниловия екстракт и канелата. Разбъркайте.
- Разтопете 1 супена лъжица масло в тиган на средно силен огън.
- Разпределете крема сиренето върху 8 филийки хляб и го разстелете равномерно.
- Потопете една от тях в яйчената смес с ненамазаната страна надолу и внимателно я поставете в тигана.
- Подредете 1/8 част от прасковените филийки върху крема сиренето.
- Потопете една филийка от ненамазаните в яйчената смес и покрийте прасковите с нея.
- Изпържете сандвича за около 2-3 минути от всяка страна до златисто кафяв цвят, като го обръщате внимателно. Повторете с останалите филийки.
- Поръсете с пудра захар, гарнирайте с мед и праскови и поднесете.
Да ви е сладко!
Снимка: abeautifulmess.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ ПРАСКОВА 200 мл
УНИДЕНТ КИДС ПАСТА ЗА ЗЪБИ ЗА ДЕЦА ПРЕБИО без флуорид 6+ месеца 50 мл
НЕБРОМАКС 7 капсули * 180 СПЕЙС ХЕЛТ
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЯБЪЛКИ, ПРАСКОВИ И МАНГО 190 г
ИНГЛИШ СОУП КЪМПАНИ КЮ ЛУКСОЗЕН КРЕМ ЗА РЪЦЕ КАЙСИЯ И ВЕТИВЕР 75 мл
КИНЕТИКС ЛОСИОН ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО БОРОВИНКА И ПРАСКОВА 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Пилешки дробчета с лук
- Тутманик
- Нектарина - какви ползи крие за здравето
- Тест за любителите на праскови: Какво знаете за този вкусен плод?
- Безалкохолен коктейл Светофар
- Не изхвърляйте костилките на прасковите, те са лек за стомаха
- Пържена бакла със сусамово масло
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Боровинков кекс с кисело мляко, мед и канела
Коментари към Топъл сандвич на тиган с праскови, сирене крема и канела