Вити банички със спанак, сирене и кашкавал

Необходими продукти:
за тестото
- 2 чаени чаши вода
- 600 грама брашно
- 30 милилитра олио
- 10 грама сол
- 1 чаена лъжичка оцет
за плънката
- 300 грама попарен спанак
- по една чаена чаша настъргано сирене и кашкавал
- 30 грама масло за намазване
- 1-2 чаени лъжици олио
Начин на приготвяне:
Брашното пресейте в купа и сложете солта. Смесете водата с олиото, оцета и налейте към сместа. Направете тесто и разточете с помощта на олио тънка кора.
Намажете с разтопено масло, гарнирайте я със сирене и кашкавал. Запържете спанака, отцедете и добавете върху кората. Завийте руло, нарежете го на кръгчета и подредете в застлана с лист пергамент тава.
Загрейте фурната на 180 градуса и изпечете до златиста коричка. Охладете, подредете и поднесете баничките топли, гарнирани с напитка по избор или купичка кисело мляко.
Бон Апети!
Източник: www.thatskinnychickcanbake.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ЛИМОНОВ ШЕЙК прах 300 г
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
НУТРАВИТА СУПЕР ГРИЙНС КОМПЛЕКС 210 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПРАСКОВА прах 300 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Хрупкави домашни солети
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Банички със сирене
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
Коментари към Вити банички със спанак, сирене и кашкавал