Пържени хрупки с мед от глухарче

Необходими продукти:
- 200 грама обикновено брашно
- 2 яйца
- 1 чаена чаша анасон
- 1 чаена чаша масло
- олио за пържене
- домашен или купешки мед от глухарче
Начин на приготвяне:
В купа чукнете и разбийте яйцата. Към тях прибавете анасона, брашното и разтопеното масло. Направете тесто, при необходимост добавете още брашно и оставете настрана да си почине.
Разрежете на части, разточете фино и изпържете в сгорещена мазнина. Отцедете хрупките върху кухненска хартия и поднесете в чиния, гарнирани с натурален мед от глухарче.
Да ви е хрупкаво и сладичко!
Добър апетит!
Източник: www.juliaysusrecetas.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЕРОХЕРБ таблeтки * 40
АЛВЕО СИЛ капсули * 60 ТИЙМПРО
АПИХЕРБА СЛИМ 100 мл АУРИМЕТРИЯ
БИЛКОВИТА ГЛУХАРЧЕ ЛИСТ 50 г
АБОФАРМА ВИРУХЕЛТ капсули * 10
СЛИМ ПАМ ЗА ЖЕНИ капсули * 40 + саше * 20
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Манука
- Глухарче: произход на името
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Глухарче, Радика
- Тутманик
- Бърз лек със сода и мед срещу болезнените афти
- Пилешко филе с мед и горчица
- Мед от глухарче – природен еликсир в бурканче
Коментари към Пържени хрупки с мед от глухарче