Пържени хрупки с мед от глухарче

Необходими продукти:
- 200 грама обикновено брашно
- 2 яйца
- 1 чаена чаша анасон
- 1 чаена чаша масло
- олио за пържене
- домашен или купешки мед от глухарче
Начин на приготвяне:
В купа чукнете и разбийте яйцата. Към тях прибавете анасона, брашното и разтопеното масло. Направете тесто, при необходимост добавете още брашно и оставете настрана да си почине.
Разрежете на части, разточете фино и изпържете в сгорещена мазнина. Отцедете хрупките върху кухненска хартия и поднесете в чиния, гарнирани с натурален мед от глухарче.
Да ви е хрупкаво и сладичко!
Добър апетит!
Източник: www.juliaysusrecetas.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЕРОХЕРБ таблeтки * 40
АЛВЕО СИЛ капсули * 60 ТИЙМПРО
АПИХЕРБА СЛИМ 100 мл АУРИМЕТРИЯ
ЧАЙ ЦЯР ЗА ЖЛЪЧКА И ЧЕРЕН ДРОБ филтър * 30
ГАСТРОВАЛ капсули * 15
АЛИН ЧАЙ ГЛУХАРЧЕ СТРЪК 50 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Употреба на "кафе" от глухарчета, като средство, подпомагащо превенцията срещу онкологични заболявания
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Коктейл от пъпеш с мед и джинджифил
- Пилешки дробчета с лук
- История на глухарчето в медицинската наука
- Катми от овесено брашно с мед и плодове
- Манука
- Защитете организма си с кафе от корен на глухарче
- Евкалиптов мед
Коментари към Пържени хрупки с мед от глухарче