Пържени хрупки с мед от глухарче

Необходими продукти:
- 200 грама обикновено брашно
- 2 яйца
- 1 чаена чаша анасон
- 1 чаена чаша масло
- олио за пържене
- домашен или купешки мед от глухарче
Начин на приготвяне:
В купа чукнете и разбийте яйцата. Към тях прибавете анасона, брашното и разтопеното масло. Направете тесто, при необходимост добавете още брашно и оставете настрана да си почине.
Разрежете на части, разточете фино и изпържете в сгорещена мазнина. Отцедете хрупките върху кухненска хартия и поднесете в чиния, гарнирани с натурален мед от глухарче.
Да ви е хрупкаво и сладичко!
Добър апетит!
Източник: www.juliaysusrecetas.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЕРОХЕРБ таблeтки * 40
АЛВЕО СИЛ капсули * 60 ТИЙМПРО
АПИХЕРБА СЛИМ 100 мл АУРИМЕТРИЯ
ВИТУ ЖИЗНЕНА ЗАЩИТА капсули 500 мг * 90
БИОФОРМ БОДИ ФОРМ ДЕТОКС прах 120 г
ЛЕКОВИТА АКВАСЕНС капсули * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Заместете сутрешното кафе с тoплa вoдa c мeд
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Отслабване с мед и канела
- Пилешки дробчета с лук
- Тутманик
- Пилешко филе с мед и горчица
- Как да разберем дали медът е чист или имитация на истински?
- Добавки за здрав черен дроб (хепатопротектори)
- Агаве
Коментари към Пържени хрупки с мед от глухарче