Пържени хрупки с мед от глухарче

Необходими продукти:
- 200 грама обикновено брашно
- 2 яйца
- 1 чаена чаша анасон
- 1 чаена чаша масло
- олио за пържене
- домашен или купешки мед от глухарче
Начин на приготвяне:
В купа чукнете и разбийте яйцата. Към тях прибавете анасона, брашното и разтопеното масло. Направете тесто, при необходимост добавете още брашно и оставете настрана да си почине.
Разрежете на части, разточете фино и изпържете в сгорещена мазнина. Отцедете хрупките върху кухненска хартия и поднесете в чиния, гарнирани с натурален мед от глухарче.
Да ви е хрупкаво и сладичко!
Добър апетит!
Източник: www.juliaysusrecetas.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЕРОХЕРБ таблeтки * 40
АЛВЕО СИЛ капсули * 60 ТИЙМПРО
АПИХЕРБА СЛИМ 100 мл АУРИМЕТРИЯ
ФИМЕЙЛ АКТИВ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
ДИАБЕКСИН тинктура 100 мл
ПРОМОБИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗДРАВ СТОМАХ 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Бързи питки без месене
- Хрупкави домашни солети
- Как да заменим захарта с мед
- Медът ефективно облекчава кожните изгаряния
- Добавки за здрав черен дроб (хепатопротектори)
- Тутманик
- Солени пръчици
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
Коментари към Пържени хрупки с мед от глухарче