Пържен пикантен алабаш
Необходими продукти:
- 1 килограм алабаш
- сол, черен и червен лют пипер
- няколко стръка пресен копър
- олио и масло за пържене
- 5 грама чесън на прах
- 2 грама индийско орехче
Начин на приготвяне:
Обелете, подсушете и нарежете на пръчици алабаша. Сложете ги в купа и подправете със сол, черен и червен пипер, чесън на прах и индийско орехче. Разбъркайте, загрейте олиото, смесено с маслото и изпържете зеленчуците. Отцедете, подредете в чиния и поръсете с пресен копър. Поднесете и се насладете на вкуса.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.growveg.com.au
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки дробчета с лук
- Насърчете храносмилането и изгарянето на излишни мазнини с алабаш
- Алабаш (немска ряпа)
- Супа от алабаш и праз с крутони от нахут
- Пържени бадеми с ароматни билки
- Пържено пиле в бирена панировка
- Пържени банани с моцарела
- Барбекюто и пърженето на висока температура удвоява риска от рак на бъбреците
- Пържени патладжани с лук в сметана и доматено пюре
- Подобрете зрението си с алабаш
Коментари към Пържен пикантен алабаш