Пълнозърнести палачинки със сирене
Необходими продукти:
- 3 яйца
- 1/3 чаена чаша пълнозърнесто брашно
- 1 чаена чаша сирене, натрошено
- 1/2 чаена лъжичка ванилова захар
- 1 чаена лъжичка бакпулвер
- 1 супена лъжица разтопено масло
Начин на приготвяне:
- Разбийте яйцата в голяма купа и добавете брашното, сиренето, ваниловата захар и бакпулвера. Разбъркайте добре.
- Разтопете маслото в тиган на средно силен огън.
- Печете палачинките за около 3-4 минути от всяка страна до златисто кафяв цвят. Имайте предвид, че им е необходимо малко повече време от традиционните палачинки.
- Гарнирайте по желание и поднесете топли.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Палачинки без яйца
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Палачинките на баба
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Тутманик
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Вина и сирена - кое с какво?
Коментари към Пълнозърнести палачинки със сирене