Запечено козе сирене с мед и орехи

Необходими продукти:
- 4 филийки пълнозърнест хляб, леко препечени
- 100 грама козе сирене със стайна температура
- 1/4 чаена чаша орехи, едро нарязани
- 1 чаена лъжичка орехово олио
- прясно смлян черен пипер на вкус
- морска сол на вкус
- мед за поръсване
- 1/2 чаена лъжичка листа от прясна мащерка
Начин на приготвяне:
- Подредете пълнозърнестите филийки в тава, покрита с хартия за печене.
- Върху тях разпределете козето сирене и го поръсете с орехи, като ги разделите по равно.
- Поръсете всеки тост с по 1/4 чаена лъжичка орехово олио.
- Печете в предварително загрята до 180 градуса фурна за около 5 минути, докато сиренето се затопли и орехите леко се препекат.
- Прехвърлете филийките с козе сирене в чиния и ги подправете със сол и черен пипер на вкус.
- Поднесете ги поръсени с мед и листа от прясна мащерка.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХАРМОНИКА БИО СУСАМОВ ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ТАХАН 700 г
СУСАМОВ ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ТАХАН 250 г ЗЕМЕЛА
ПЪЛНОЗЪРНЕСТ СУСАМОВ ТАХАН 550 г БАЛЧО
ХИП ПЛОДОВА КАША С ПЪЛНОЗЪРНЕСТИ КУЛТУРИ 190 г
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
НАТУРАЛАКС 3 капсули 410 мг * 20 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как влияят млякото и сиренето на чревното здраве
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Манука
- Орехи - ползи и вреди
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Тутманик
- Премахнете липомите по тялото с мед и брашно
Коментари към Запечено козе сирене с мед и орехи