Пълнени тиквички с козе сирене и сос песто

Необходими продукти:
2-3 тиквички
200 грама козе сирене
2 супени лъжици сос песто
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквичките на тънки ленти по дължина и ги изпечете в сух тиган или на скара.
Намачкайте сиренето заедно със соса и сложете по малко от комбинацията в единия край на всяко парче. След това навийте рула, които завържете с конец, за да не се развиват. Подредете ги в чиния, украсете с листа босилек и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Гриловани мариновани тиквички
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
- Тутманик
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Как се прави сирене по шопски – класическа рецепта и варианти с наденица и колбас
Коментари към Пълнени тиквички с козе сирене и сос песто