Предястие от тиквички с чесън и лук

Необходими продукти:
1 средна тиквичка
100 грама брашно
1 средна глава лук
скилидка чесън
пресен магданоз
олио
сол и черен пипер на вкус
риган
Начин на приготвяне:
Измийте тиквичката, нарежете я на еднакви кръгчета.
Изрежете вътрешната част по удобен за вас начин - може да използвате подходяща чаша или просто нож.
Обелете чесъна и главата лук, сложете ги в блендер, добавете вътрешната част на тиквичката, подправките и смелете.
Към сместа прибавете брашното и разбъркайте до еднородност.
Загрейте малко олио в тиган и подредете кръгчетата от кората на тиквичката. Напълнете ги с получената смес.
Нека се пържат по около 5 - 7 минути от всяка страна.
Готовите кръгчета украсете с магданоз и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ПРОМООЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
ПРОМОМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ПРОМОТЕРАЗАЛ ОРАЛ ЕВКАЛИПТ дъвчащи таблетки * 12
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ МАЛИНА билкови дъвчащи таблетки * 12
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
Коментари към Предястие от тиквички с чесън и лук