Предястие от тиквички с чесън и лук

Необходими продукти:
1 средна тиквичка
100 грама брашно
1 средна глава лук
скилидка чесън
пресен магданоз
олио
сол и черен пипер на вкус
риган
Начин на приготвяне:
Измийте тиквичката, нарежете я на еднакви кръгчета.
Изрежете вътрешната част по удобен за вас начин - може да използвате подходяща чаша или просто нож.
Обелете чесъна и главата лук, сложете ги в блендер, добавете вътрешната част на тиквичката, подправките и смелете.
Към сместа прибавете брашното и разбъркайте до еднородност.
Загрейте малко олио в тиган и подредете кръгчетата от кората на тиквичката. Напълнете ги с получената смес.
Нека се пържат по около 5 - 7 минути от всяка страна.
Готовите кръгчета украсете с магданоз и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
БИОХЕРБА ЛУКОВ ШАМПОАН 270 мл
КАЛОИДОН ПЛЮС гел 30 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Пилешки дробчета с лук
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Ползи и вреди на червения лук
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
Коментари към Предястие от тиквички с чесън и лук