Предястие от тиквички с чесън и лук
Необходими продукти:
1 средна тиквичка
100 грама брашно
1 средна глава лук
скилидка чесън
пресен магданоз
олио
сол и черен пипер на вкус
риган
Начин на приготвяне:
Измийте тиквичката, нарежете я на еднакви кръгчета.

Изрежете вътрешната част по удобен за вас начин - може да използвате подходяща чаша или просто нож.

Обелете чесъна и главата лук, сложете ги в блендер, добавете вътрешната част на тиквичката, подправките и смелете.


Към сместа прибавете брашното и разбъркайте до еднородност.

Загрейте малко олио в тиган и подредете кръгчетата от кората на тиквичката. Напълнете ги с получената смес.

Нека се пържат по около 5 - 7 минути от всяка страна.

Готовите кръгчета украсете с магданоз и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ ЕВКАЛИПТ дъвчащи таблетки * 12
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ МАЛИНА билкови дъвчащи таблетки * 12
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Пилешки дробчета с лук
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Ползи и вреди на червения лук
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Облекчете хемороидите по 3 начина с помощта на чесън
Коментари към Предястие от тиквички с чесън и лук