Предястие от тиквички с чесън и лук

Необходими продукти:
1 средна тиквичка
100 грама брашно
1 средна глава лук
скилидка чесън
пресен магданоз
олио
сол и черен пипер на вкус
риган
Начин на приготвяне:
Измийте тиквичката, нарежете я на еднакви кръгчета.
Изрежете вътрешната част по удобен за вас начин - може да използвате подходяща чаша или просто нож.
Обелете чесъна и главата лук, сложете ги в блендер, добавете вътрешната част на тиквичката, подправките и смелете.
Към сместа прибавете брашното и разбъркайте до еднородност.
Загрейте малко олио в тиган и подредете кръгчетата от кората на тиквичката. Напълнете ги с получената смес.
Нека се пържат по около 5 - 7 минути от всяка страна.
Готовите кръгчета украсете с магданоз и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
Нов911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Пилешки дробчета с лук
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
Коментари към Предястие от тиквички с чесън и лук