Пълнени смокини със сирене, мед и орехи

Необходими продукти:
- 10 броя едри смокини
- сирене по избор, може и крема без сол
- 50 грама орехи (пекан)
- 1 чаена лъжичка канела на прах
- 1 супена лъжица течен мед
Начин на приготвяне:
Почистете смокините и направете X-образен полуразрез през средите на всяка. Гарнирайте със сирене или крема сирене, сложете орехови ядки, поръсете с канела и полейте с мед.
Подредете плодовете в застлана с лист пергамент тавичка, загрейте фурната на 180 градуса и запечете за 20-25 минути. Охладете, поднесете и се насладете на вкуса.
Бон Апети! Да ви е сладичко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: onlyglutenfreerecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН СЛАДЪК ЖИВОТ РИМ 250 гр.
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ WINTER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
КОРФ МИА ИЗМИВАЩА ГЕЛ - МАСКА ЗА ЛИЦЕ 100 мл
ВИКТОРИЯ БЮТИ 1, 2, 3 CURLS ШАМПОАН ЗА КЪДРИЦИ С КОКОС 500 мл
СЛИМ ПАМ ЗА МЪЖЕ КОМПЛЕКТ капсули * 30 + ЧАЙ ФИЛТЪР * 30
БЕЙЛИС & ХАРДИНГ КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ MOONLIGHT FIG
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Как да си захванем смокиня от клонче (първи стъпки)
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Смокиновите листа - безценни за здравето
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Отслабване с мед и канела
- Тутманик
- Манука
Коментари към Пълнени смокини със сирене, мед и орехи