Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
Необходими продукти:
- 10 броя едри смокини
- сирене по избор, може и крема без сол
- 50 грама орехи (пекан)
- 1 чаена лъжичка канела на прах
- 1 супена лъжица течен мед
Начин на приготвяне:
Почистете смокините и направете X-образен полуразрез през средите на всяка. Гарнирайте със сирене или крема сирене, сложете орехови ядки, поръсете с канела и полейте с мед.
Подредете плодовете в застлана с лист пергамент тавичка, загрейте фурната на 180 градуса и запечете за 20-25 минути. Охладете, поднесете и се насладете на вкуса.
Бон Апети! Да ви е сладичко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: onlyglutenfreerecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗДРАВ СТОМАХ 100 мл
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗДРАВО СЪРЦЕ 100 мл
НЕСТИ ДАНТЕ ДУШ ГЕЛ РИМ 300 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ WINTER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
ПЕДИАКИД СИРОП ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ЧРЕВНИЯ ТРАНЗИТ И КОМФОРТ 125 мл
КУНДАЛ HONEY & MACADAMIA ДУШ ГЕЛ С АРОМАТ НА ВАНИЛИЯ 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Отслабване с мед и канела
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Канелени сладки с мед
- Как да си захванем смокиня от клонче (първи стъпки)
Коментари към Пълнени смокини със сирене, мед и орехи