Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
    Необходими продукти:
- 10 броя едри смокини
 - сирене по избор, може и крема без сол
 - 50 грама орехи (пекан)
 - 1 чаена лъжичка канела на прах
 - 1 супена лъжица течен мед
 
Начин на приготвяне:
Почистете смокините и направете X-образен полуразрез през средите на всяка. Гарнирайте със сирене или крема сирене, сложете орехови ядки, поръсете с канела и полейте с мед.
Подредете плодовете в застлана с лист пергамент тавичка, загрейте фурната на 180 градуса и запечете за 20-25 минути. Охладете, поднесете и се насладете на вкуса.
Бон Апети! Да ви е сладичко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: onlyglutenfreerecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КЛОРАН ДУШ ГЕЛ С ЛИСТА ОТ СМОКИНЯ 200 мл
ЧАЙ СЛИМ БЕЪР WINTER EDITION ДЕТОКСИКИРАЩ 160 г
СМОКИНЯ ЛИСТА 50 г ЕКО ХЕРБ
ВИКТОРИЯ БЮТИ 1, 2, 3 CURLS МАСКА ЗА КЪДРИЦИ С КОКОС 250 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР ЧАГА ЕСЕН - ЯБЪЛКА, КРУША, ЛИСТ ОТ СМОКИНЯ * 24
МАТИСЪН АКВАКЕФИР СМОКИНЯ И ЛИМОН 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
 - Десерти от плодове
 - Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
 - Домашно лечение на синузит с чесън и мед
 - Лечение при ангина (остър тонзилит)
 - Тутманик
 - Как да си захванем смокиня от клонче (първи стъпки)
 - Компрес с мед срещу кашлица при деца
 - Кактусова смокиня, Бодлива круша
 - Отслабване с мед и канела
 - Манука
 - Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
 
Коментари към Пълнени смокини със сирене, мед и орехи