Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
Необходими продукти:
- 10 броя едри смокини
- сирене по избор, може и крема без сол
- 50 грама орехи (пекан)
- 1 чаена лъжичка канела на прах
- 1 супена лъжица течен мед
Начин на приготвяне:
Почистете смокините и направете X-образен полуразрез през средите на всяка. Гарнирайте със сирене или крема сирене, сложете орехови ядки, поръсете с канела и полейте с мед.
Подредете плодовете в застлана с лист пергамент тавичка, загрейте фурната на 180 градуса и запечете за 20-25 минути. Охладете, поднесете и се насладете на вкуса.
Бон Апети! Да ви е сладичко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: onlyglutenfreerecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС ЗДРАВОСЛОВЕН ДЕСЕРТ БЕЗ ДОБАВЕНА ЗАХАР 40 г
ЧАЙ ФИЛТЪР КРУША И СМОКИНЯ * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
ВИКТОРИЯ БЮТИ 1, 2, 3 CURLS БАЛСАМ ЗА КЪДРИЦИ С КОКОС 500 мл
КОРФ МИА ОЗАРЯВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ 50 мл
РАСТИТЕЛЕН САПУН ФЛОРИНДА СМОКИНЯ 100 г
НЕСТИ ДАНТЕ ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ СЛАДЪК ЖИВОТ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Бърз лек със сода и мед срещу болезнените афти
- Отслабване с мед и канела
- Как да си захванем смокиня от клонче (първи стъпки)
- Смокиновите листа - безценни за здравето
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Агаве
- Смокиня – ползи и вреди
Коментари към Пълнени смокини със сирене, мед и орехи