Пълнени пъдпъдъчи яйца с пастет от авокадо, майонеза и сметана

Необходими продукти:
- 18 пъдпъдъчи яйца
- 1/2 авокадо
- 1 супена лъжица майонеза
- 1 чаена лъжица заквасена сметана
- 1 чаена лъжица горчица
- 1 чаена лъжица лимонов сок
- сол на вкус
- смлян червен пипер и зелен лук за украса
Начин на приготвяне:
Варете яйцата 10 минути след кипване на водата. След това ги сложете в студена, за да се охладят напълно. Това ще помогне и да ги обелите по-лесно. Когато отстраните черупките, разрежете яйцата на две.
Извадете жълтъците в купа, към тях прибавете месестата част на авокадото, майонезата, сметаната, горчицата, подсолете и налейте лимоновия сок.
Намачкайте продуктите с вилица, докато сместа стане еднородна (може да използвате блендер или пасатор).
След това с нея напълнете белтъците, като за целта ще ви помогне сладкарски шприц или просто обикновен пробит найлонов плик.
Готовото предястие поръсете със смлян червен пипер и декорирайте с наситнен зелен лук.
Да ви е вкусно!
За Радостина Райчева
Източник: allwomens.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СНИЗТОП дъвчащи таблетки * 30 НАТУРФАРМА
КРИКС капсули * 30
АФРОДИТА ШАМПОАН FAMILY ЯЙЧЕН 750 мл
ПЮР НУТРИШЪН ПАСТЬОРИЗИРАН ЯЙЧЕН БЕЛТЪК 1000 мл
ЕВТЕРПА ЯЙЧЕН ШАМПОАН 250 мл
ГРЕВИЯ NEM - НАТУРАЛНА МЕМБРАНА ОТ ЯЙЧЕНИ ЧЕРУПКИ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Щраусово яйце – характеристики и състав
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Първа част
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Втора част
- Гълъбово яйце
- Трябва ли яйцата да се съхраняват в хладилник
- Здравни ползи и приложение на черупката на кокошето яйце
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Мариновани пъдпъдъчи яйца с чесън и аншоа
- Яйце на токачка
- Патешко яйце
Коментари към Пълнени пъдпъдъчи яйца с пастет от авокадо, майонеза и сметана