Пица с гъби и колбас

Необходими продукти:
готово тесто
2 парчета ловджийски колбас
100 гр сервилат
150 гр гъби
1 домат
150 гр кашкавал
2 с. л. кетчуп
2 с. л. майонеза
2 скилидки чесън
магданоз
Начин на приготвяне:
Направете сос, смесвайки кетчупа, майонезата и намачкания чесън. С него намажете подготвеното тесто. Нарежете колбасите, гъбите, домата и магданоза, настържете кашкавала. Гъбите изпържете леко в малко зехтин. Върху тестото със соса подредете първо ловджийския салам, след това сервилата и гъбите. Най-отгоре разположете доматите. Затоплете фурната до 180 градуса и сложете пицата за 15 минути, за да се изпече основата. След това извадете, поръсете с кашкавала и върнете във фурната за още 5 минути. Поръсете с нарязан магданоз и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Горска челядинка
- Сапунка
- Колко време да варим различните видове гъби?
- Хрупкава двойна пица на тиган
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Кафяво - червена миризливка
- Картофи в гъбен сос
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Как да използваме плоча за пица
- Полска печурка, Червенушка
Коментари към Пица с гъби и колбас