Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Пици Пица с гъби и колбас

Пица с гъби и колбас

от 06 юни 2013г.
Пица с гъби и колбас - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

готово тесто 

2 парчета ловджийски колбас

100 гр сервилат

150 гр гъби

1 домат

150 гр кашкавал

2 с. л. кетчуп

2 с. л. майонеза

2 скилидки чесън

магданоз

Начин на приготвяне:

Направете сос, смесвайки кетчупа, майонезата и намачкания чесън. С него намажете подготвеното тесто. Нарежете колбасите, гъбите, домата и магданоза, настържете кашкавала. Гъбите изпържете леко в малко зехтин. Върху тестото със соса подредете първо ловджийския салам, след това сервилата и гъбите. Най-отгоре разположете доматите. Затоплете фурната до 180 градуса и сложете пицата за 15 минути, за да се изпече основата. След това извадете, поръсете с кашкавала и върнете във фурната за още 5 минути. Поръсете с нарязан магданоз и поднесете.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Как да съхраняваме печурките - част 1 Как да съхраняваме печурките - част 1
  • Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
  • Пържени гъби със сметана и лук Пържени гъби със сметана и лук
  • Свинско с гъби в сметана Свинско с гъби в сметана
0.0/5 0 оценки

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
20.00лв. / 10.23 €

ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР

Коментари към Пица с гъби и колбас

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Пица с гъби и колбас
    www.framar.bg 
    на 22 October 2025 в 18:45
    Коментирайте "Пица с гъби и колбас"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Пици
  • Полската сърнела
  • Бяла сърнела
  • Ливадна виолетка
  • Полска печурка, Червенушка
  • Как да съхраняваме печурките - част 1
  • Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
  • Гъби портобело
  • Ливаден пачи крак
  • Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
  • Едра орешарка, Едра миризливка
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Конфокален микроскоп изследва проби и открива рак на бъбреците само за един денКонфокален микроскоп изследва проби и открива рак на бъбреците само за един ден

Конфокален микроскоп изследва проби и открива рак на бъбреците само за един ден

от 22 окт 2025г.Прочети повече
J07AH09 менингокок Б, многокомпонентна ваксинаJ07AH09 менингокок Б, многокомпонентна ваксина

J07AH09 менингокок Б, многокомпонентна ваксина

от 22 окт 2025г.Прочети повече
Жена в Германия се зарази с редкия вирус Сеул, предаван чрез плъховеЖена в Германия се зарази с редкия вирус Сеул, предаван чрез плъхове

Жена в Германия се зарази с редкия вирус Сеул, предаван чрез плъхове

от 22 окт 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Гадене и лека болка сред преглед при гинеколог

преди 1 дни, 2 часа и 55 мин.

Клиниката по дерматология на ВМА - безплатни консултации ноември 25 - атопичен дерматит

преди 1 дни, 9 часа и 44 мин.
Всички

АНКЕТА

Как се променя нагласата ви спрямо безопасността на ваксините?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

МАТИСЪН РИБЕН КОЛАГЕН PEPTAN ТИП 1 + ВИТАМИН C + ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА капсули * 180

БИЛКОВА АПТЕКА ТИНКТУРА ПОРТОКАЛ 50 мл

СОЛГАР УСИЛЕНА АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА капсули * 30

ГРИПЕКС ДУО таблетки * 16

КАРДОРИТЪМ таблетки 10 мг * 30 НОБЕЛ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ПРИМА D3 капсули 5600 IU * 12 ТЕВА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 окт 2025г. в 16:26:53

БРОНХОСТОП сироп 150 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 окт 2025г. в 16:23:07

ПРИМА D3 капсули 5600 IU * 12 ТЕВА

Коментар на: Виктор от 22 окт 2025г. в 15:21:19

БРОНХОСТОП сироп 150 мл

Коментар на: Милен от 22 окт 2025г. в 15:17:31

ЗИНАТ гранули за перорална суспензия 250 мг / 5 мл 50 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 окт 2025г. в 14:30:20
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival