Пица с гъби и колбас
Необходими продукти:
готово тесто
2 парчета ловджийски колбас
100 гр сервилат
150 гр гъби
1 домат
150 гр кашкавал
2 с. л. кетчуп
2 с. л. майонеза
2 скилидки чесън
магданоз
Начин на приготвяне:
Направете сос, смесвайки кетчупа, майонезата и намачкания чесън. С него намажете подготвеното тесто. Нарежете колбасите, гъбите, домата и магданоза, настържете кашкавала. Гъбите изпържете леко в малко зехтин. Върху тестото със соса подредете първо ловджийския салам, след това сервилата и гъбите. Най-отгоре разположете доматите. Затоплете фурната до 180 градуса и сложете пицата за 15 минути, за да се изпече основата. След това извадете, поръсете с кашкавала и върнете във фурната за още 5 минути. Поръсете с нарязан магданоз и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Ливадна виолетка
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Пържени гъби със сметана и лук
- Тънките пици са по-калорични
- Как да използваме плоча за пица
- Джоб пица с кори за лазаня
- Едра орешарка, Едра миризливка
- Колко време да варим различните видове гъби?
Коментари към Пица с гъби и колбас