Пица с гъби и колбас

Необходими продукти:
готово тесто
2 парчета ловджийски колбас
100 гр сервилат
150 гр гъби
1 домат
150 гр кашкавал
2 с. л. кетчуп
2 с. л. майонеза
2 скилидки чесън
магданоз
Начин на приготвяне:
Направете сос, смесвайки кетчупа, майонезата и намачкания чесън. С него намажете подготвеното тесто. Нарежете колбасите, гъбите, домата и магданоза, настържете кашкавала. Гъбите изпържете леко в малко зехтин. Върху тестото със соса подредете първо ловджийския салам, след това сервилата и гъбите. Най-отгоре разположете доматите. Затоплете фурната до 180 градуса и сложете пицата за 15 минути, за да се изпече основата. След това извадете, поръсете с кашкавала и върнете във фурната за още 5 минути. Поръсете с нарязан магданоз и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Полската сърнела
- Бяла сърнела
- Ливадна виолетка
- Полска печурка, Червенушка
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Гъби портобело
- Ливаден пачи крак
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Едра орешарка, Едра миризливка
Коментари към Пица с гъби и колбас