Пица от спагети с кайма, гъби и лук
Необходими продукти:
200 грама спагети
1 яйце
1/2 чаена чаша настърган пармезан
0,5 килограм кайма (по ваш избор)
2 средни глави лук
400 грама нарязани гъби
2 домата
доматено пюре
сол и пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете спагетите според инструкциите на опаковката, отцедете ги от водата и изсипете в подходящ съд. Към тях прибавете яйцето, 1/4 от настъргания пармезан и сварените нарязани гъби. Разбъркайте и прехвърлете в съда, в който ще печете пицата.
Нарежете лука на полукръгчета, прибавете го към каймата, овкусете със сол и пипер, след което запържете сместа. Сложете доматено пюре на вкус и разбъркайте.
Разпределете каймата върху спагетите, отгоре подредете доматите, нарязани на кръгчета и поръсете с останалия пармезан.
Изпечете във фурната до готовност.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ ТАЛИАТЕЛИ 250 г
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ 250 г
ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г 6400
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г 6823
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ МОДЕЛ APM003 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Оризови спагети
- Тънките пици са по-калорични
- Как да използваме плоча за пица
- Джоб пица с кори за лазаня
- Пица от лаваш с гъби, месо и кашкавал
- Прясно зеле, задушено с кайма и ориз
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
Коментари към Пица от спагети с кайма, гъби и лук