Пица от спагети с кайма, гъби и лук
Необходими продукти:
200 грама спагети
1 яйце
1/2 чаена чаша настърган пармезан
0,5 килограм кайма (по ваш избор)
2 средни глави лук
400 грама нарязани гъби
2 домата
доматено пюре
сол и пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете спагетите според инструкциите на опаковката, отцедете ги от водата и изсипете в подходящ съд. Към тях прибавете яйцето, 1/4 от настъргания пармезан и сварените нарязани гъби. Разбъркайте и прехвърлете в съда, в който ще печете пицата.
Нарежете лука на полукръгчета, прибавете го към каймата, овкусете със сол и пипер, след което запържете сместа. Сложете доматено пюре на вкус и разбъркайте.
Разпределете каймата върху спагетите, отгоре подредете доматите, нарязани на кръгчета и поръсете с останалия пармезан.
Изпечете във фурната до готовност.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ МОДЕЛ APM003 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ ТАЛИАТЕЛИ 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Оризови спагети
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
- Как да използваме плоча за пица
- Спагети със сметана и риба тон
- Спагети с морски дарове в доматен сос
- Хрупкава двойна пица на тиган
- Гнезда от кайма с яйца в доматен сос
- Как да съхраним сготвена паста
- Нудълс с пилешко, гъби и зеленчуци
- Спагети с пармезан и яйца
Коментари към Пица от спагети с кайма, гъби и лук