Лучена пица с кайма и крема сирене

Необходими продукти:
- 200 грама брашно
- 7 грама суха мая
- 10 грама сол
- щипка захар
- 2 супени лъжици зехтин
- една чаена чаша топла вода
за плънката
- 3 глави лук
- 300 грама овкусена кайма
- сушена чубрица
- 1-2 супени лъжици топено сирене за мазане
- 1 скилидка чесън, нарязана ситно
- 150-200 грама настърган кашкавал
- 1 чаена лъжица масло
Начин на приготвяне:
В купа сложете сухите съставки, налейте водата и зехтина. Направете тесто, изчакайте да втаса и разточете блат.
Сложете го в тава, застлана с лист пергамент и го намажете с крема сирене, поръсете с чубрица и оставете настрана. Загрейте масло, запържете първо лука, нарязан на полумесеци, отцедете и го охладете.
Гарнирайте блата с него и запържете каймата. Прибавете и нея, след като изстине. Добавете нарязаната скилидка чесън, поръсете с кашкавал и изпечете пицата в загрята фурна на 180 градуса за 30 минути. Охладете, разрежете и поднесете.
Добър апетит!
Източник: deliciousshots.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Тутманик
- Лучени кръгчета на скара
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Маринован лук, печен на барбекю
- Как да извадим лука и да го съхраним здрав до другото лято?
Коментари към Лучена пица с кайма и крема сирене