Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Пълнен лук с кайма и гъби, запечен в бекон

Пълнен лук с кайма и гъби, запечен в бекон

от 21 окт 2016г.
Пълнен лук с кайма и гъби, запечен в бекон - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

2 глави лук
500 грама телешка кайма
ивици бекон
1/4 чаена чаша нарязан пресен магданоз
1/4 чаена чаша нарязани гъби
1 супена лъжица захар
1 супена лъжица пикантен кетчуп
1 чаена лъжица соев сос
1 чаена лъжица сос Уорчестър
1/4 чаена чаша галета
сос за барбекю


Начин на приготвяне:

Загрейте фурната до 220 градуса (или си подгответе дървени въглища).

Обелете главите лук, отстранете горната и долната им части, разрежете на две чести, след което разделете на слоеве. За направата на ястието използвайте само големите от тях, а останалите нарежете на малки кубчета.

Добавете накълцания лук към каймата, сложете също гъбите, магданоза, захарта, сосовете и галетата. Омесете всичко.

Оформете топчета, които "облечете" в лучените половинки.

Увийте в ивиците бекон, които трябва да покрият лука напълно и да се получат малки топки. Закрепете ги с помощта на клечка за зъби, за да не се развият по време на печенето.

Изпечете предястието в загрята до 220 градуса фурна за около 40 минути. След това полейте със сос за барбекю и върнете във фурната за още 5 минути.

Добър апетит!

Снимка: fishki.net

Още по темата:
  • Картофени прасковки Картофени прасковки
  • Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
  • Скариди с бекон в масло Скариди с бекон в масло
  • Яйчено руло с крема сирене, бекон и маслини Яйчено руло с крема сирене, бекон и маслини
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
8.50лв. / 4.35 €

БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл

КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
47.42лв. / 24.25 €

КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА

ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
2.70лв. / 1.38 €

ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г

АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
17.90лв. / 9.15 €

АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г

ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
2.60лв. / 1.33 €

ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г

АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС 70 г
17.90лв. / 9.15 €

АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС 70 г

Коментари към Пълнен лук с кайма и гъби, запечен в бекон

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Пълнен лук с кайма и гъби, запечен в бекон
    www.framar.bg 
    на 23 October 2025 в 23:53
    Коментирайте "Пълнен лук с кайма и гъби, запечен в бекон"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
  • Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
  • Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
  • Ползи и вреди на червения лук
  • Пилешки дробчета с лук
  • Пълнени пилешки гърди в бекон
  • Руладини с бекон на фурна
  • Панирани зелени домати
  • 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
  • Стар лук (кромид) - състав и полезни свойства
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Арсен в ориза – трябва ли да се притеснявамеАрсен в ориза – трябва ли да се притесняваме

Арсен в ориза – трябва ли да се притесняваме

от 23 окт 2025г.Прочети повече
Тифозната Мери – злодей или жертва е жената, заразила 50 души с коремен тифТифозната Мери – злодей или жертва е жената, заразила 50 души с коремен тиф

Тифозната Мери – злодей или жертва е жената, заразила 50 души с коремен тиф

от 23 окт 2025г.Прочети повече
Лекарството амивантамаб намалява туморите при напреднал рак на главата и шиятаЛекарството амивантамаб намалява туморите при напреднал рак на главата и шията

Лекарството амивантамаб намалява туморите при напреднал рак на главата и шията

от 23 окт 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Гадене и лека болка сред преглед при гинеколог

преди 2 дни, 8 часа и 2 мин.

Клиниката по дерматология на ВМА - безплатни консултации ноември 25 - атопичен дерматит

преди 2 дни, 14 часа и 51 мин.
Всички

АНКЕТА

Как се променя нагласата ви спрямо безопасността на ваксините?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ДОКТОР'С БЕСТ РИЪЛ КРИЛ капсули * 60

ЛЮКСЕОЛ ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН ЗА СУХА И УВРЕДЕНА КОСА 200 мл

ЛЮКСЕОЛ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ШАМПОАН ЗА КОСА 200 мл

ЛЮКСЕОЛ ШАМПОАН ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА РАСТЕЖА И ПЛЪТНОСТТА НА КОСАТА 200 мл

ЛЮКСЕОЛ ТВЪРД ШАМПОАН ЗА УКРЕПВАНЕ НА КОСАТА 75 г

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Сърдечни аритмии

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 23 окт 2025г. в 15:55:12

ТРИПТОЗИН таблетки * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 23 окт 2025г. в 15:52:20

ГАСТРОПРОТЕКТ таблетки за дъвчене * 24 АДИФАРМ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 23 окт 2025г. в 15:51:40

КАРДИОСТАД таблетки 5 мг * 30 СТАДА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 23 окт 2025г. в 15:50:12

РОВАТИНЕКС капсули * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 23 окт 2025г. в 15:46:16
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival