Панирани лучени кръгчета с кайма и кашкавал

Необходими продукти:
- 400 грама кайма
- 2 глави лук
- 3 яйца
- 200 грама брашно
- 200 грама галета
- 150 грама кашкавал
Начин на приготвяне:
Разрежете всяка глава лук хоризонтално на три части. Отделете големите кръгчета, а останалите смелете и прибавете в каймата.
Сложете в лучените шайби по малко от нея, в средата - кашкавал и покрийте отново с кайма.
Направете тройна панировка, като последователно оваляте в брашно, яйца и галета.
Изпържете в силно нагорещена мазнина, след което запечете кръгчетата във фурната за четвърт час при 250 градуса.
Да ви е хрупкаво!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: womanadvice.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВА КАЙМА 330 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Пилешки дробчета с лук
- Ползи и вреди на червения лук
- Левурда, мечи лук - състав, полезни свойства и противопоказания
- Зелен лук (перо) – хранителен състав и ползи за здравето
- Хрупкави кошнички от кори за баница с месна плънка
- Декоративен лук
- Облекчете синузита с лук
Коментари към Панирани лучени кръгчета с кайма и кашкавал