Панирани лучени кръгчета с кайма и кашкавал
Необходими продукти:
- 400 грама кайма
- 2 глави лук
- 3 яйца
- 200 грама брашно
- 200 грама галета
- 150 грама кашкавал
Начин на приготвяне:
Разрежете всяка глава лук хоризонтално на три части. Отделете големите кръгчета, а останалите смелете и прибавете в каймата.
Сложете в лучените шайби по малко от нея, в средата - кашкавал и покрийте отново с кайма.
Направете тройна панировка, като последователно оваляте в брашно, яйца и галета.
Изпържете в силно нагорещена мазнина, след което запечете кръгчетата във фурната за четвърт час при 250 градуса.
Да ви е хрупкаво!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: womanadvice.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС 70 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Стар лук (кромид) - състав и полезни свойства
- Шалот, Лук шалот
- Облекчете синузита с лук
- Полезните ефекти на лука
- Салата от маслини и лук
- Хрупкав пържен лук
Коментари към Панирани лучени кръгчета с кайма и кашкавал