Пиле с червени чушки и сос от три вида пипер
Необходими продукти:
- 700 грама пилешко филе
- 200 грама мариновани червени чушки
- 1 глава лук, нарязана едро
- 10 грама черен пипер на зърна
- сок от половин лимон
- 20 милилитра зехтин
- 2 супени лъжици соев сос
- 1 супена лъжица сок от нар
- 10 грама зелен и червен пипер на зърна
Начин на приготвяне:
В блендер сложете трита вида пипер на зърна, добавете лимоновия сок, сока от нар, зехтина, соевия сос и разбийте до еднородност.
Пресипете маринатата в купа и добавете нарязаното на кубчета месо.
Оставете пилешкото в сместа за два часа. Загрейте зехтин и запържете месото, добавете нарязаните мариновани чушки и лука. Намалете мощността на котлона, гответе за 20 минути и сипете останалата марината.
След 5 минути свалете от котлона, разбъркайте и разсипете ястието в порции. Поднесете и хапнете с удоволствие.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.pickledplum.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ОСЕМЧАТКА тинктура 50 мл
НовНАСЛАДА 50 мл
НовДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Пилешко филе Капрезе
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
Коментари към Пиле с червени чушки и сос от три вида пипер