Пилешки гърди с горчица, сирене и бекон
С тази лесна рецепта може да направите вкусно ястие с два вида сирене и два вида месо. Приготвянето ще ви отнеме 30 минути, а продуктите са за 4 порции.
Необходими продукти
- 4 обезкостени филета от пилешки гърди
- 8 големи резена бекон
- 1 супена лъжица горчица
- 120 грама сирене Моцарела
- 50 грама сирене Чедар
Начин на приготвяне
Предварително загрейте фурната до 200 градуса.
Настържете двата вида сирена и ги изсипете в малък съд. Добавете горчицата и разбъркайте. Направете резен отстрани на всяко филе и го напълнете с готовата смес. Увийте филетата с по 2 парчета бекон.
Поръсете с подправки по избор и наредете в намазнена тава. Печете около 20 минути, докато пилешкото е готово. Поднесете със зеленчукова или оризова гарнитура. Приятен апетит!
Източник: bbcgoodfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЛИП КОНТРОЛ сироп 250 мл
МИНСИНОВ ЗА СТРОЙНА ФИГУРА таблетки * 60 3 CHENES
ГОРЧИЦА ЕДРОЗЪРНЕСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
МЕДЕНА ГОРЧИЦА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА ЧИЛИ 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА С БАДЕМОВА ПАСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Пилешки руладини в бекон с гъби, топено сирене и кисели краставички
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Пилешко филе с мед и горчица
- Пилешко филе с кашкавал и майонеза
Коментари към Пилешки гърди с горчица, сирене и бекон