Пилешки гърди с горчица, сирене и бекон

С тази лесна рецепта може да направите вкусно ястие с два вида сирене и два вида месо. Приготвянето ще ви отнеме 30 минути, а продуктите са за 4 порции.
Необходими продукти
- 4 обезкостени филета от пилешки гърди
- 8 големи резена бекон
- 1 супена лъжица горчица
- 120 грама сирене Моцарела
- 50 грама сирене Чедар
Начин на приготвяне
Предварително загрейте фурната до 200 градуса.
Настържете двата вида сирена и ги изсипете в малък съд. Добавете горчицата и разбъркайте. Направете резен отстрани на всяко филе и го напълнете с готовата смес. Увийте филетата с по 2 парчета бекон.
Поръсете с подправки по избор и наредете в намазнена тава. Печете около 20 минути, докато пилешкото е готово. Поднесете със зеленчукова или оризова гарнитура. Приятен апетит!
Източник: bbcgoodfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЛИП КОНТРОЛ сироп 250 мл
ГОРЧИЦА ЕДРОЗЪРНЕСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
МЕДЕНА ГОРЧИЦА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА ЧИЛИ 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА С БАДЕМОВА ПАСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА С КЛЕНОВ СИРОП 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Засищаща салата с пилешко и дресинг с фъстъчено масло
- Пилешки гърди с фурми
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Пълнени камби с пилешко филе и моцарела
- Пълнени домати с пилешко филе и кашкавал
- Пържоли от пиле с гъби и марсала
- Запеканка от пълнени домати с пилешки гърди в сметанов сос
- Маринован праз в горчица и бяло вино
- Картофени хармоники
- Пилешки хапки с орехи, кашкавал и маслини
Коментари към Пилешки гърди с горчица, сирене и бекон