Пилешки гърди със сос Бешамел и броколи

Необходими продукти:
500 грама пилешки гърди
500 грама броколи
700 милилитра сос Бешамел
индийско орехче и естрагон на вкус
50 грама пармезан
50 грама галета
50 грама масло
1 морков
Начин на приготвяне:
Моркова нарежете на сламки, филето - на ивици, а броколите разделете на съцветия. Зеленчуците сварете до полуготовност и ги разпределете върху пилешкото, което сте подредили в тава.
Залейте всичко със сос Бешамел, поръсете с подправките и настъргания пармезан.
Най-отгоре сложете галетата, маслото, нарязано на парченца и изпечете ястието, докато започнат да се образуват мехурчета.
Добър апетит!
Снимка: eda.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЕДИАКИД ИМУНО ФОРТ сироп 125 мл
БРЕСТ МАТЕ таблетки * 120 MUSHROOM WISDOM
Безплатна доставка за България!ЕСТРОСЕНС капсули 343 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОСТАФАН капсули * 90
Безплатна доставка за България!ПЛАНТИС ДЕТОКС капсули * 60
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Лимоново пилешко филе с масло и пресни билки
- 14 здравни ползи от консумацията на броколи
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Пилешко филе с картофи и гъби, запечени със сметана и майонеза
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
Коментари към Пилешки гърди със сос Бешамел и броколи