Пилешки гърди със сос Бешамел и броколи

Необходими продукти:
500 грама пилешки гърди
500 грама броколи
700 милилитра сос Бешамел
индийско орехче и естрагон на вкус
50 грама пармезан
50 грама галета
50 грама масло
1 морков
Начин на приготвяне:
Моркова нарежете на сламки, филето - на ивици, а броколите разделете на съцветия. Зеленчуците сварете до полуготовност и ги разпределете върху пилешкото, което сте подредили в тава.
Залейте всичко със сос Бешамел, поръсете с подправките и настъргания пармезан.
Най-отгоре сложете галетата, маслото, нарязано на парченца и изпечете ястието, докато започнат да се образуват мехурчета.
Добър апетит!
Снимка: eda.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ЖАН Д'АРСЕЛ ПРЕСТИЖ БОГАТ ПОДХРАНВАЩ КРЕМ 50 мл
ДЖАРОУ ФОРМУЛАС БРОКО МАКС капсули * 60
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД МИКС ОТ ЗЕЛЕНИ ХРАНИ таблетки * 90
БИОТОНА БИО СУПЕРГРИЙНС 150 г
НУТРИКОСТ ОРГАНИК БРОКОЛИ прах 227 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- 14 здравни ползи от консумацията на броколи
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Пилешко филе с мед и горчица
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
Коментари към Пилешки гърди със сос Бешамел и броколи