Пилешки гърди в спаначена панировка
Необходими продукти:
400 грама пилешки гърди
3 супени лъжици брашно
3 супени лъжици заквасена сметана
40 грама замразен спанак
40 милилитра олио
1 яйце
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете пилешките гърди и ги начукайте малко.
Подправете всяко от тях със сол и смлян черен пипер.
Направете сместа за панировката, смесвайки заквасената сметана с разбитото яйце. Добавете брашното и
разбъркайте добре, за да не се образуват бучки. Подсолете.
Размразете спанака и го прибавете към получената смес.
Разбъркайте.
След това потопете пилешкото в спаначената панировка.
Изпържете в нагорещено олио от двете страни до образуване на златиста коричка.
Добър апетит!
Снимки: webspoon.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХАЯ ЛАБС ХРАНИТЕЛНО БАЗИРАНИ ЖЕНСКИ МУЛТИВИТАМИНИ таблетки * 60
ПРОМОНУТРАВИТА СУПЕР ГРИЙНС КОМПЛЕКС 210 г
НовЕКО МЕДИКА СИРОП ОТ СПАНАК 500 мл
ПЕКТАМИКС pH АЛКАЛИЗАТОР 400 г
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛКА ГРИЙНС саше * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Пилешки руладини в бекон с гъби, топено сирене и кисели краставички
- Пълнени пилешки гърди в бекон
Коментари към Пилешки гърди в спаначена панировка