Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Панирани пилешки хапки с паста Патафри

Панирани пилешки хапки с паста Патафри

Панирани пилешки хапки с паста Патафри - изображение

Необходими продукти:


  • 400 грама нарязани пилешки (пуешки) гърди
  • 2 разбити яйца
  • 5 грама чесън на прах
  • 5 грама сух магданоз
  • сол
  • 30 грама царевично брашно
  • 250 милилитра бира
  • олио за пържене


Начин на приготвяне:

панировката в няколко стъпки

Нарежете месото на кубчета и го подсолете. Смесете в купа чесъна на прах, заедно с магданоза, брашното, яйцата и налейте бирата. Разбъркайте до получаването на смес с консистенцията на боза.

Загрейте мазнина, потопете всяко месно късче в получената паста и изпържете веднага. Отцедете хапките, поднесете топли, гарнирани с резенче лимон.

Да ви е вкусно!

Източник: www.valkicocina.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноХрани и ястияАлтернативна медицинаИсторияБотаника