Пилешки хапки в чеснова панировка

Необходими продукти:
4 парчета пилешки гърди
сол
За панировката:
1/2 чаена чаша прясно мляко
2 яйца
4-5 скилидки чесън
черен пипер и сол на вкус
за овалване: галета и брашно
Начин на приготвяне:
Нарежете филето на приблизително еднакви по размер кубчета, които подсолете малко.
Разбийте яйцата с прясно мляко, прибавете намачканите скилидки чесън и разбъркайте.
Оваляйте всяко кубче месо първо в брашно, след това потопете в ароматната смес от мляко и яйца и накрая оваляйте в галета.
Изпържете хапките в голямо количество олио (може да използвате фритюрник). Изваждайте ги върху хартия, за да се отцеди мазнината, която е излишна.
Добър апетит!
Снимки: fastrecipes.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Пилешки руладини в бекон с гъби, топено сирене и кисели краставички
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Панирани кръгчета от спагети на фурна
- Пилешко филе с кашкавал и майонеза
- Пилешко филе с гъби и бяло вино
Коментари към Пилешки хапки в чеснова панировка