Начало Хранене Рецепти Сосове, глазури, сиропи и подправки Млечни и сметанови Печен дип от крема сирене с бекон и кашкавал

Печен дип от крема сирене с бекон и кашкавал

Печен дип от крема сирене с бекон и кашкавал - изображение

Необходими продукти:

  • 8 ивици бекон
  • 1 пълна чаена чаша крема сирене
  • 2 супени лъжици горчица
  • 2 супени лъжици настърган кашкавал
  • шепа нарязан зелен лук

 

Начин на приготвяне:

В сух тиган изпържете бекона (в собствената му мазнина), след което го извадете върху салфетката, за да се поеме излишната мазнина. Когато се охлади, нарежете ситно.

Смесете крема сиренето с горчицата, кашкавала и лука. Добавете парченцата бекон и прехвърлете комбинацията в подходящ керамичен съд.

Изпечете за 15 минути във фурната, докато повърхността се зачерви.

Може да поръсите с бадемови листенца, преди да поднесете.


Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: pics.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЛюбопитно