Печен дип от крема сирене с бекон и кашкавал

Необходими продукти:
- 8 ивици бекон
- 1 пълна чаена чаша крема сирене
- 2 супени лъжици горчица
- 2 супени лъжици настърган кашкавал
- шепа нарязан зелен лук
Начин на приготвяне:
В сух тиган изпържете бекона (в собствената му мазнина), след което го извадете върху салфетката, за да се поеме излишната мазнина. Когато се охлади, нарежете ситно.
Смесете крема сиренето с горчицата, кашкавала и лука. Добавете парченцата бекон и прехвърлете комбинацията в подходящ керамичен съд.
Изпечете за 15 минути във фурната, докато повърхността се зачерви.
Може да поръсите с бадемови листенца, преди да поднесете.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: pics.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Хапки с прошуто, пъпеш и сирене
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Пълнени домати с крем от сирене, босилек и чесън
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
Коментари към Печен дип от крема сирене с бекон и кашкавал