Печен дип от крема сирене с бекон и кашкавал

Необходими продукти:
- 8 ивици бекон
- 1 пълна чаена чаша крема сирене
- 2 супени лъжици горчица
- 2 супени лъжици настърган кашкавал
- шепа нарязан зелен лук
Начин на приготвяне:
В сух тиган изпържете бекона (в собствената му мазнина), след което го извадете върху салфетката, за да се поеме излишната мазнина. Когато се охлади, нарежете ситно.
Смесете крема сиренето с горчицата, кашкавала и лука. Добавете парченцата бекон и прехвърлете комбинацията в подходящ керамичен съд.
Изпечете за 15 минути във фурната, докато повърхността се зачерви.
Може да поръсите с бадемови листенца, преди да поднесете.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: pics.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Мариновано овче сирене с босилек
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Тутманик
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Пълнени домати с крем от сирене, босилек и чесън
- Запеканка от спанак с картофи, чесън и сирена
- Банички на тиган с масло, сирене и шунка
Коментари към Печен дип от крема сирене с бекон и кашкавал