Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Печен джолан в кашкавалено тесто

Печен джолан в кашкавалено тесто

от 11 ное 2015г.
Печен джолан в кашкавалено тесто - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

джолан около 500 грама
100 грама кашкавал
2 яйца
100 грама майонеза
сол и прясно смлян черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Отстранете костта, подправете месото със сол и смлян черен пипер отвътре и отвън. След това го намажете с майонеза и сложете да се пече в загрята до 170 градуса фурна.
През това време разбийте яйцата с тел за тази цел. Към тях прибавете настъргания кашкавал, разбъркайте до еднородност.
40 минути след началото на печене, извадете месото от фурната, изчакайте да се охлади малко (не изключвайте фурната) и го потопете в кашкаваленото тесто. То трябва да покрие цялата повърхност, затова, ако е необходимо, си помогнете с лъжица.
Върнете свинското във фурната и нека се пече още 20 минути.

Получава се нежно и сочно ястие, защото кашкавалено-яйчената смес не позволява сокът на месото да изтече по време на приготвянето.

Може да поднесете самостоятелно или с гарнитура от сварен ориз, например.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Свински джолан на жар със сос от бира и чедър Свински джолан на жар със сос от бира и чедър
  • Пушен черен боб с къдраво зеле и свински джолан Пушен черен боб с къдраво зеле и свински джолан
  • Супа от грах с пушен джолан и бяло вино Супа от грах с пушен джолан и бяло вино
  • Спаначена чорба с картофи и джолан Спаначена чорба с картофи и джолан
5.0/5 1 оценка

Коментари към Печен джолан в кашкавалено тесто

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Печен джолан в кашкавалено тесто
    www.framar.bg 
    на 08 July 2025 в 16:35
    Коментирайте "Печен джолан в кашкавалено тесто"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Хапки от свинско месо (Чичарон)
  • Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
  • Свински пържоли с гъби в сметанов сос
  • Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
  • Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
  • Бавно приготвени свински пържоли с много сметана
  • Свинско бон филе с гъби
  • Свинско с гъби в сметана
  • Свинско с домати и лук на фурна
  • Пържено свинско със стар лук
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2113 дни, 48 мин.

Интересни рецепти с ананас (сладки и солени)?

преди 2226 дни, 4 часа и 59 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 4 дни, 4 часа и 36 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 11 дни, 46 мин.

Безплатна консултация за деца с витилиго - Габрово, юли, 2025 година

преди 12 дни, 17 часа и 27 мин.

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 25 дни, 18 мин.
Всички

АНКЕТА

Как ще ни повлияе приемане на еврото?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

МЬОЛЕРС МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА ФОРТЕ капсули * 150

КАНАДЕРМ КАНАДЕНТ СЕРУМ ПРИ АФТИ И ХЕРПЕСИ 5 мл

БРОС ТАБЛЕТКИ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИЗПАРИТЕЛ ПРОТИВ КОМАРИ СЕНЗИТИВ * 20

СЕДАКУР ФОРТЕ таблетки * 50

БРОС ЛОСИОН ПРОТИВ КОМАРИ И КЪРЛЕЖИ 100 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ИЗОПРИНОЗИН таблетки 500 мг * 50

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 08 юли 2025г. в 16:10:21

ХОЛУДЕКСАН капсули 300 мг * 100 WORLD MEDICINE

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 08 юли 2025г. в 16:09:55

ИЗОПРИНОЗИН таблетки 500 мг * 50

Коментар на: Габи от 08 юли 2025г. в 15:40:29

ХОЛУДЕКСАН капсули 300 мг * 100 WORLD MEDICINE

Коментар на: Ели Карагеоргиева от 08 юли 2025г. в 15:32:13

САМБУКОЛ ИМУНО ФОРТЕ + ВИТАМИН C + ЦИНК С ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРЕН БЪЗ сироп 120 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 08 юли 2025г. в 14:58:36
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival